Yanlışlıkla Notion Workspace'i silmek

453476

Megapat
Makaleler
1
Arkadaşlar yanlışlıkla workspace hesabını sildim. Ve içerisinde bayağı önemli şeyler vardı. Deneme amaçlı bir workspace açmıştım, sonra karıştırdım ve ana workspace'yi sildim :( İçinde önemli notlar vardı. Geri getirmenin bir yolu var mıdır?

Düzenleme: Notion'a destek maili attım, umarım olumlu bir yanıt gelir :(
Arkadaşlar Notion'a canlı destek üzerinden ulaştım ve workspace hesabı geri geldi. Notion adamdır <3.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yanlışlıkla workspace hesabını sildim. Ve içerisinde bayağı önemli şeyler vardı. Deneme amaçlı bir workspace açmıştım, sonra karıştırdım ve ana workspace'yi sildim :( İçinde önemli notlar vardı. Geri getirmenin bir yolu var mıdır?

Düzenleme: Notion'a destek maili attım, umarım olumlu bir yanıt gelir :(
Arkadaşlar Notion'a canlı destek üzerinden ulaştım ve workspace hesabı geri geldi. Notion adamdır <3.
Nereden yazdınız? Ne yazdınız? Lütfen cevap verin.

@453476 Ben şimdi yanlışlıkla sildim. Geri gelir mi? Çok çaresizim.

Son düzenleme:
@453476 ben şimdi yanlışlıkla sildim. Geri gelir mi? Çok çaresizim.

Uygulama ve sitesinde, sağ altta bulunan soru işaretli yardım butonuna tıkla.

Ekran görüntüsü 2022-09-30 182417.jpg

Oradan da "Message Support"'a tıkla. Yanlışlıkla sildiğini ve geri almak istediğini söyle. Sana doğrulama amaçlı birkaç not sayfasının adını soruyorlar, sonrasında geri getiriliyor.

Hortlatıyorum ama silinmemesi için alacağım bir önlem var mı bayağı not biriktirdim ve silinirse gerçekten üzülürüm silinmemesi için kilitleme falan yapamıyor muyuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı