Yanlışlıkla sarı hamam böceği yemek

Arkadaşlar yemek yiyordum. Neyse yemeği yuttum boğazımda bir şeyler hissettim sonra kopardığım ekmeğe gidip bir baktım içinde hamam böcekleri varmış. Hamam böceği olduğunu da bilmiyorum ki annemler sarı böcek diyor. Yardım edin.
Ekmeklerin içinde hamam böceği nasıl var hocam dağdan mı aldınız, ve sarı böcek Google'ye arattığınızda hamam böceği olduğunu görürsünüz.

Git mideni yıkattır biz napalım burda.

Arkadaşlar yemek yiyordum. Neyse yemeği yuttum boğazımda bir şeyler hissettim sonra kopardığım ekmeğe gidip bir baktım içinde hamam böcekleri varmış. Hamam böceği olduğunu da bilmiyorum ki annemler sarı böcek diyor. Yardım edin.
Yediysen yedin boğazından gitti biz ne yapalım çekip alalım mı kanka. Troll olduğu kesin olan konular neden onaylanıyor?

Ağa çocuğu niye tersliyonuz düzgünce öneri verin manyak mısınız?

Midene indiyse yasamayaz zaten ama en çok şekilde doktora gidin bağırsak iltihabı olursa kötü olur.

Ekmeklerin içinde hamam böceği nasıl var hocam dağdan mı aldınız, ve sarı böcek Google'ye arattığınızda hamam böceği olduğunu görürsünüz.
Harbi bı bende düşündüm nasıl oluyor diye.

Ağa çocuğu niye tersliyonuz düzgünce öneri verin manyak mısınız?

Midene indiyse yasamayaz zaten ama en çok şekilde doktora gidin bağırsak iltihabı olursa kötü olur.

Harbi bı bende düşündüm nasıl oluyor diye.
Konu yüksek ihtimalle trol değilsede sadece bizden teselli felan istiyor. Yediysen tuvaletini yapınca uçar gider valla. Ne diyelim.

Bende kurtçuk yedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı