Her gün gözle görülemeyen veya çok ufak böcekleri farkında olmadan tüketebiliyoruz. Mide özsuyu yok eder onları. Fakat bazı dirençli böceklerin bu asitten etkilenmeyip, bağırsaklara yerleşip hasta yaptıklarını da duymuştum.
Her gün gözle görülemeyen veya çok ufak böcekleri farkında olmadan tüketebiliyoruz. Mide özsuyu yok eder onları. Fakat bazı dirençli böceklerin bu asitten etkilenmeyip, bağırsaklara yerleşip hasta yaptıklarını da duymuştum.
Genellikle bir şey olmuyor zaten. O zaman her gün hasta olmamız gerekirdi. Konu sahibinin endişelenmesine gerek yokŞu anda konu sahibini o kadar rahatlattın ki.
İç temizliği önemli tabi.Ben sabun yuttuğumu, bisküvi paketi yuttuğumu biliyorum bir şey olmaz çok dert etmeyin.
Herkes tost yerken kağıdını yemiştir. Yemeyen yoktur.
Gerisinide yeseydiniz. Yaban mersini çok güzel sonuçta.Benimde enerji içeceğimin içine uğur böceği kaçmıştı. Ağzımdakini direkt püskürtmüştüm ama tadını almıştım. Yaban mersini gibi bir tadı vardı...![]()
Böcek olduğunu bilmesem direk gömerdim de işte.Gerisinide yeseydiniz. Yaban mersini çok güzel sonuçta.Hem protein hem yaban mersini bence güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.