Çözüldü Yanlışlıkla users dosyasını silmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umutsari42

Decapat
Daha fazla  
Yanlışlıkla users dosyasını sildim ne yapacağım? Duvar kâğıdının olduğu yer siyah oldu bilgisayarın.

Sistem geri yükleme noktasını dene. Belki users dosyasını geri yükler.

Eğer işe yaramazsa veri kurtarma yazılımları işe yarayabilir. Recuva aklıma ilk gelen.

Anladım bekliyorum şuanda depolamada 300 GB yazıyordu boş alan
Eğer işe yaramazsa veri kurtarma yazılımları işe yarayabilir. Recuva aklıma ilk gele

Eğer işe yaramazsa veri kurtarma yazılımları işe yarayabilir. Recuva aklıma ilk gelen.
Abi benimki devam ediyor hala bitmedi sıkıntı olabilir mi

Son düzenleme:
Abi benimki devam ediyor hala bitmedi sıkıntı olabilir mi
Bu kadar süresi normal değil. HDD'ye mi kurulu acaba? Belki ondan diyeceğim ama gene fazla uzun. Yani kapatıp açın, tekrar deneyin diyeceğim ama PC'de sıkıntı oluşabilir.

Abi benimki devam ediyor hala bitmedi sıkıntı olabilir mi?

Bu kadar süresi normal değil. HDD'ye mi kurulu acaba? Belki ondan diyeceğim ama gene fazla uzun. Yani kapatıp açın, tekrar deneyin diyeceğim ama PC'de sıkıntı oluşabilir.

Hocam users silinince ekran siyah oldu yanlışlıkla bazı Windows dosyaları da silindi galiba ama depolamaya girince 300 GB boş alan diyordu.

Hocam users silinince ekran siyah oldu yanlışlıkla bazı Windows dosyaları da silindi galiba ama depolamaya girince 300 GB boş alan diyordu.
Yeniden mi başlattın yoksa yükleme bitti mi? Ayrıca geri yükleme noktasını yaparken silmeden önceki tarihi mi seçmiştin? Eğer herşeyi doğru yaptıysan tek çare kurtama yazılımları kalıyor. O da olmaz ise yapacak birşey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı