Yanlışlıkla yavru kedimin kafasına bastım

Yavru kedime mama koyarken kedi ayağımın yanına gelmiş. Ben de arkama doğru rastgele bir adım atarken çenesine bastım kafası zemin ile ayağım arasında sıkıştı bir süre acılar içinde kıvrandı yerine koydum. Her zaman yatıyor kafasını kaldıramıyor. Çok kötü oldum gün boyu kendime gelemedim. Veterinere götürdüm dinlensin zamanla geçer dedi. Kafasını yukarı kaldıramıyor bildiğiniz sürekli yatmak istiyor. Sizden de birkaç bilgi almak istedim iyi günler.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Veteriner nasıl muayene etti acaba. Sadece eli ile mi? Yoksa röntgen çekti mi bunu sorayım ilk olarak. Sonrasında kedinin hareketleri önemli. Bir değişiklik var mı dünden bu güne? Mamasını yedi mi mesela? Bir de tam olarak kaç aylık bir yavrudan söz ediyoruz?
 
Benim de kedim doğurdu 3 tane çok tatlı yavrular fakat birisinin bacağı arkasına doğru eğik topallıyor zor yürüyor kalbim çok acıyor onu görünce. O ayağını kıpırdatamıyor hiçbir şey yapamıyor kendi çabalarımla baktım fakat yok olmuyor acaba annesi üstüne yatmış olabilir mi 😢
 

Yeni konular

Geri
Yukarı