Yanlışlıkla yoklama başvurusu yaptım

244756

Kilopat
Arkadaşlar, yoklama kaçağısınız diye mesaj geldi bende tecil ettirmek isteyerek yanlışlıkla yoklama başvurusunu doldurup saglık ocagindan muayne oldum. Şubeye gittim belgelerimle oradaki memur bana yanlış islem yaptigini soyledi. Askerlik erteleme basvurusu yapmami soyledi ben de yaptim. Askerlik durum belgemi sorguladigimda 12/05/2022 tarihine kadar sonraya ilişigim olmadigini soyluyor. Haziranda universite sinavina girecektim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211227-123831.png
    Screenshot_20211227-123831.png
    151,6 KB · Görüntüleme: 431
Askerlik şubesine gidip durumu sorun bir bence. Eğer bir güncelleme (erteleme başvurusunun sisteme geç düşmesi vs.) falan gelmezse sınav vakti asker kaçağı olarak görünürsünüz. Gidip sorarsanız içiniz rahatlar en azından. Sınav zaten stresli halihazırda, bi' de bu durum stres yaratmasın.

Askerlik şubesine gidip durumu sorun bir bence. Eğer bir güncelleme (erteleme başvurusunun sisteme geç düşmesi vs.) falan gelmezse sınav vakti asker kaçağı olarak görünürsünüz. Gidip sorarsanız içiniz rahatlar en azından. Sınav zaten stresli halihazırda, bi' de bu durum stres yaratmasın.
Gidecegim umariz duzeltirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı