Yapacak hiçbir şey bulamıyorum

Biz sıkılınca arkadaşım ile birlikte SCP: Secret Laboratory oynuyoruz. Oyun ücretsiz ve 4 GB yer kaplıyor. Öneririm. Ama kitap okumak daha iyi olabilir.

Son düzenleme:
Dead by daylight oynayabilirsiniz onun dışında kendinize hobi edinebilirsiniz resim çizmek bisiklet sürmek doğa yürüyüşü yapmak gibi internete hobiler yazdığınız zaman karşınıza bir sürü hobi çıkar dilediğinizi seçebilirsiniz Bir de kitap okuyabilirsiniz internette videolar var mesela kitap okuma alışkanlığı kazanmak için hangi kitaplardan başlanmalı diye ilk önce onları alarak başlayabilirsiniz.

Farklı şeyler yapmayı dene. Sürekli aynı rutini yaparsan mutluluğun monotonlaşır. Evcil hayvan sahiplenebilirsin, kitap okuyabilir ve şiir yazmayı deneyebilirsin, enstrüman çalmayı öğrenmeyi deneyebilirsin.

Oyun oynamak zorunda değilsin, yabancı dizi izleyebilirsin hem de kendini geliştirirsin. Eğer izlemeye başlarsan da sakın ön yargılı davranma!

Aynı durumdayım. Yapacak hiçbir şey bulamıyorum. Half-Life oyunlarını yıllar önce bitirdim.
Dün NFS Hot pursuit remastered oynadım, zevk aldım. Hayatta en sevdiğim oyun ise Resident Evil 4.
Kitap okumayı sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…