Yapacak hiçbir şey bulamıyorum

Yapacak bir şeyim yok, artık oyunlar eskisi kadar sarmıyor. Bilgisayara geçip Left 4 Dead 2'den başka oyun oynamıyorum resmen. Half-Life 1'i ve 2'yi bitirdim. Şimdi Episode 1'e devam etmem lazım fakat param yok, oyunu alamıyorum. Oysaki Half-Life serisi eğlendirmişti beni. İşte öyle, artık yapacak bir şey bulamıyorum. Önerileriniz nedir, ne oynayabilirim, ne yapabilirim?
Dead by daylight oynayabilirsiniz onun dışında kendinize hobi edinebilirsiniz resim çizmek bisiklet sürmek doğa yürüyüşü yapmak gibi internete hobiler yazdığınız zaman karşınıza bir sürü hobi çıkar dilediğinizi seçebilirsiniz Bir de kitap okuyabilirsiniz internette videolar var mesela kitap okuma alışkanlığı kazanmak için hangi kitaplardan başlanmalı diye ilk önce onları alarak başlayabilirsiniz.

Yapacak bir şeyim yok, artık oyunlar eskisi kadar sarmıyor. Bilgisayara geçip Left 4 Dead 2'den başka oyun oynamıyorum resmen. Half-Life 1'i ve 2'yi bitirdim. Şimdi Episode 1'e devam etmem lazım fakat param yok, oyunu alamıyorum. Oysaki Half-Life serisi eğlendirmişti beni. İşte öyle, artık yapacak bir şey bulamıyorum. Önerileriniz nedir, ne oynayabilirim, ne yapabilirim?

Farklı şeyler yapmayı dene. Sürekli aynı rutini yaparsan mutluluğun monotonlaşır. Evcil hayvan sahiplenebilirsin, kitap okuyabilir ve şiir yazmayı deneyebilirsin, enstrüman çalmayı öğrenmeyi deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı