Yemen bayrağı. Yani ben bu eti Yemen manasında. Hep bu anı bekledim.Bu nedir hocam ?
Yemen bayrağı. Yani ben bu eti Yemen manasında. Hep bu anı bekledim.Bu nedir hocam ?
Yemen bayrağı. Yani ben bu eti yemen manasında. Hep bu anı bekledim.
aziz nesinin malum almanyada yaptığı konuşmasının videosunu izledin miAziz Nesin bu sorunun cevabını yıllar önce vermedi mi?
Hayır, neyden bahsediyor?LO
aziz nesinin malum almanyada yaptığı konuşmasının videosunu izledin mi
Üzgünüm ama bu çok yanlış bir mantık. Hatta, veganların savunduğu noktalardan birisini doğrudan kabul etmişsiniz farkında olmadan. Sadece "öldürmek için" hayvan yetiştiriyoruz, ve bu çok yanlış. O canlının bütün hayatının amacı, öldürülüp yenilmek olamaz, olmamalı. Kölecilikten bir farkı yok bunun, çünkü koyunlar, inekler de duyguları olan, insanlarla bağ kurabilen hayvanlar (Tavukları hiç gözlemedim onları bilemiyorum) Doğal ve yapay yollarla yavrulamaya zorluyor, kısıtlı alanlarda, esaret altında büyütüyor, belirli bir yaşa gelince de öldürüyoruz. Ne kadar canice.Kendini havalı sanan veganların işleri işte. Hayvanlar zaten tüketilmek için doğuyorlar. Sen onları kesmeyince ne yapacaksın, sığıra böm böm bakacak mısın öyle?
Yemem, yedirmem. Saçma bir ''icattır''.
Yazdığım kişinin imzasıyla alakalı siyasi olduğu için malum videosu dedim siyasete girmek istemedim acaba dedim aziz nesinin o sözünü de onaylıyor mu?Hayır, neden bahsediyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.