Çözüldü Yapay zeka araçlarında web sayfalarını tüm içeriği ile indirmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HanKaĞaN

Megapat
Daha fazla  
Yapay zekaya sorduğum ve çözdüğüm konularla ilgili tüm içeriği ileride kullanmak için web sayfası olarak kaydetmek istiyorum. İçeriği tamamı ile offline olarak görüntülemek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ne demek istediğinizi anladım. Bunun için SingleFile eklentisini kullanabilirsiniz. Eklentiye bastığınız zaman bulunduğunuz sayfayı kaydedecektir.
Gemini veya ChatGPT içinde iken tüm görüşmeleri seçip daha sonra boşlukta yazdır tuşu ile gelen ekranda PDF'i seçerek kaydetme işlemi yapamıyor musunuz? Kaydetmeden önce ilk ve son mesajı kontrol ederek inceleyebilirsiniz.

Eğer login oldu iseniz, oturumlarınıza ait sol kısımda kendi belleğinde belirli bir süre oturumları farklı isimler ile saklama özelliği de var. Offline için seçim yapıp PDF ile pc/tlf a kayıt edebilirsiniz.

Seçtiğiniz kısımları kopyala yapıştır ile Word gibi dosyalara da birebir aktarma imkanınız var.
PDF yazdırma seçeneği genel olarak seçilen alan için bulunuyor. Ön izleme anında seçimlere ve dökümleri inceleyin.
Aistudio bazen hatalı kayıt seçeneği sunabiliyor.

Ne demek istediğinizi anladım. Bunun için SingleFile eklentisini kullanabilirsiniz. Eklentiye bastığınız zaman bulunduğunuz sayfayı kaydedecektir.

Çözüm
İlla web sitesi olarak bir kopyasını almak istiyorsanız, F12 basıp en üstte "body" ile başlayan HTML kodunu kopyalayıp metin belgesine kopyalayın. Son olarak metin belgesinin uzantısını .html yapın (soru1.html) artık açtığınızda Chrome ile açılacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı