Yapay zeka forumları bitiriyor mu?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Hem yapay zeka hem de tarayıcıların gelişmesi. Eskiden gerçekten çözüm bulamadığımız sorunlar için sorunu çözmüş insanlardan yardım isterdik ancak şimdi 1 saniyelik bir arama sonucunda her türlü bilgiye ulaşabiliyoruz. Açıkçası Technopat Sosyal'i vakit geçirmek için kullanıyorum. Sizce ilerleyen zamanlarda durum ne olur?

Teknik sorunlarda referans aldığı kaynaklar genelde yine forumlar oluyor. Forumlar biterse yapay zekadan bilgi almak da zorlaşacağı için bir yerden sonra yine forumlara/forum benzeri oluşumlara ihtiyaç var diye düşünüyorum.

Ayrıca forumlar bilgi alışverişi dışında başka şeyler için de kullanılıyor. Mesela sosyalleşmek, bazı konuları tartışmak gibi.

Yine de o insan hissini veremiyor bence. Herhangi bir sorunum olduğunda eski forum konularına bakmak daha iyi geliyor. Hem o yıllarda cevap veren insanlar şu an ne durumdalar falan bunu da merak ediyorsun.

Hem yapay zeka hem de tarayıcıların gelişmesi. Eskiden gerçekten çözüm bulamadığımız sorunlar için sorunu çözmüş insanlardan yardım isterdik ancak şimdi 1 saniyelik bir arama sonucunda her türlü bilgiye ulaşabiliyoruz. Açıkçası Technopat Sosyal'i vakit geçirmek için kullanıyorum. Sizce ilerleyen zamanlarda durum ne olur?

Bitireceğini sanmıyorum zaten yapay zeka cevapları siliniyor forumda, yapay zeka her ne kadar çok çok gelişmiş olsa da insanın yerini alamaz bence forumda.

Yapay zekaya bir ürünle ilgili soru sorduğunuzda kağıt üstü verilerle karşılaştırma yaparak en iyisi bu diyebilir, ancak ürünü kullanan yalayıp yutmuş insanlar kadar güvenilmez. 3 ayrı yapay zekaya monitör sorarım ikna olmam ama bu forumdaki monitör ustası insanlar şunu al dese alırım. Bu kadar basit bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı