Yapay zeka ile görsel oluşturma

Daha fazla  
Selamlar, linkteki gibi bir fotoğrafa ihtiyacım var lâkin bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
AI ile denedim ama doğallık sıfır.
Önerebileceğiniz bir AI var mı veya başka yol var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gemini ile yapabilirsin, metin yazma kısmında Banana modelini seç.

Selamlar, linkteki gibi bir fotoğrafa ihtiyacım var lâkin bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
AI ile denedim ama doğallık sıfır.
Önerebileceğiniz bir AI var mı veya başka yol var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangi AI ile denediniz ilk olarak?

Geminiden yapılıyor hocam nasıl yapıldığınıda söylim evin iş yerin vs koltuğu çek ve yaz; * bir evsiz yerleştir, Otursun ve gülmsesin. * Ben böyle yazıyorum yapıyor

Örnek
1759818327572(1).jpg

Bunları Gemini yapıyor hocam.
Geminiden yapılıyor hocam nasıl yapıldığınıda söylim evin iş yerin vs koltuğu çek ve yaz; * bir evsiz yerleştir, Otursun ve gülmsesin. * Ben böyle yazıyorum yapıyor

ÖrnekEki Görüntüle 2584290
Gemini ile yapabilirsin, metin yazma kısmında Banana modelini seç.
Hangi AI ile denediniz ilk olarak?
Sağolun hocalarım yaptım ve Gemininin Gptden iyi olduğunu anladım.

Son düzenleme:
Sağ olun hocalarım yaptım ve Gemini'nin GPT'den iyi olduğunu anladım.

Onu tam olarak söyleyebilir miyiz emin değilim bu konuda daha iyi diye diğer Gptler'den daha iyi olduğunu kesin olarak söyleyemeyiz çünkü hala Gemini DeepSeek gibi yapay zekalar görsel okumada GPT'den biraz gerideler mesela. Resim çizme konusunda ve anlama konusunda da GPT daha iyi belki yarışırsa manus AI yarışabilir bir de Gemini.

Onu tam olarak söyleyebilir miyiz emin değilim bu konuda daha iyi diye diğer Gptler'den daha iyi olduğunu kesin olarak söyleyemeyiz çünkü hala Gemini DeepSeek gibi yapay zekalar görsel okumada GPT'den biraz gerideler mesela. Resim çizme konusunda ve anlama konusunda da GPT daha iyi belki yarışırsa manus AI yarışabilir bir de Gemini.

Katılıyorum. ChatGPT halen resim oluşturmada daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı