Yapay zeka ile istediğimiz kişiye istediğimiz şarkıyı söyletmek nasıl oluyor?

Kağan20

Hectopat
Merhaba. Son zamanlarda karşıma çıkan: Şehinşah sesiyle ceza şarkısı söyletmek" gibi işleri hangi site ya da hangi programdan yapabilirim? Uberduck ve volocoyu biliyorum, onların dışında başka nerelerden yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paralı bir site var ama inanın değmiyor ben verdim pişman oldum, yapay zeka ile sesi eğitmek ayrı zor bir iş, temiz vokal bulmak zaten zor bir iş.

Paralı bir site var ama inanın değmiyor ben verdim pişman oldum, yapay zeka ile sesi eğitmek ayrı zor bir iş, temiz vokal bulmak zaten zor bir iş.
Uzun bir araştırmadan sonra aradığımı buldum. Google Collab'da oluşturulmuş "RVC v2 Cover Colab" ismindeki yazılım ile yapılıyor. Başta çok karışık geliyor ama yaptıkça sistemi çözüyorsun, daha da kolay oluyor. Sadece dataset yapımı biraz sıkıntı. Sanatçılara yaparken vokaller temiz değilse ve benzemiyorsa işin sonunda ses asla aynısı olmuyor. Onun dışında çok iyi sistem

Uzun bir araştırmadan sonra aradığımı buldum. Google Collab'da oluşturulmuş "RVC v2 Cover Colab" ismindeki yazılım ile yapılıyor. Başta çok karışık geliyor ama yaptıkça sistemi çözüyorsun, daha da kolay oluyor. Sadece dataset yapımı biraz sıkıntı. Sanatçılara yaparken vokaller temiz değilse ve benzemiyorsa işin sonunda ses asla aynısı olmuyor. Onun dışında çok iyi sistem
Ben paralı bir siteden yaptım ve pişmanım.

Bende cok denedim olmuyor abi olmuyor
ben çözdüm. öğrenmesi baya zor ama öğrendikten sonra da çok iyi oldu. hem sesi kendim eğitiyorum hem de söyletiyorum.
Bunu kendim yaptım mesela
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı