Yapay zeka ile oluşturduğum medya dönüştürücü yazılımı

Makaleler
1
Merhaba değerli sosyal üyeleri,

Hepimizin zaman zaman MP3 dönüştürme, MP4 dönüştürme, JPG'yi PNG yapma gibi ihtiyaçları doğuyor, malum internet ortamındayız, insana lazım oluyor.

Bunun için ben de yapay zekâ ile oluşturmuş olduğum tamamen açık kaynak kodlu yazılımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Kesinlikle hiçbir virüs, fidye yazılımı, korsan kullanım vb. durumlar söz konusu değildir.

Proje tamamiyle açık kaynak kodludur ve tüm kaynak dosyalarıyla beraber paylaşılmıştır.

İyi eğlenceler.

İndirmek için tıkla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba değerli sosyal üyeleri,

Hepimizin zaman zaman MP3 dönüştürme, MP4 dönüştürme, JPG'yi PNG yapma gibi ihtiyaçları doğuyor, malum internet ortamındayız, insana lazım oluyor.

Bunun için ben de yapay zekâ ile oluşturmuş olduğum tamamen açık kaynak kodlu yazılımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Kesinlikle hiçbir virüs, fidye yazılımı, korsan kullanım vb. durumlar söz konusu değildir.

Proje tamamiyle açık kaynak kodludur ve tüm kaynak dosyalarıyla beraber paylaşılmıştır.

İyi eğlenceler.

İndirmek için tıkla.
GitHub linki veya Open Source ise kaynak kodlarını görebileceğimiz bir yer var mı?

GitHub linki veya open Source ise kaynak kodlarını görebileceğimiz bir yer var mı?

Py dosyalarına tıklayarak kaynak dosyalarını görüntüleyebilirsiniz.

Kurulum metnini paylaşmayı unutmuşum kusura bakmayın.

🛠️ kurulum​

1. gereksinimler:
    • Python 3.8+ yüklü olmalıdır.
    • ffmpeg yüklü olmalı ve sistem yoluna (path) eklenmiş olmalıdır.
  2. yükleme:
    • Bu projeyi indirin.
    • Gerekli kütüphaneleri otomatik yüklemek için kurulum.bat dosyasına çift tıklayın.
    • alternatif olarak: pip install -r requirements.txt komutunu çalıştırın.

Kurulum metnini paylaşmayı unutmuşum kusura bakmayın.

🛠️ kurulum​

1. gereksinimler:
    • Python 3.8+ yüklü olmalıdır.
    • ffmpeg yüklü olmalı ve sistem yoluna (path) eklenmiş olmalıdır.
  2. yükleme:
    • Bu projeyi indirin.
    • Gerekli kütüphaneleri otomatik yüklemek için kurulum.bat dosyasına çift tıklayın.
    • alternatif olarak: pip install -r requirements.txt komutunu çalıştırın.
Estağfurullah, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı