Merhaba, örneğin: Assassin's Creed 2 oyununun metin dosyalarını bulup, yapay zekaya atıp dil çevirisi yaptırabilir miyim? Yani böylece oyun dilini değiştirebilir miyim? Böyle bir şey varsa, nasıl yapıldığını gösterir misiniz?
Altyazı. Peki nasıl yapabilirim tam olarak? Bir rehber var mı?Metin dosyalarını yani altyazılardan bahsediyorsanız, bulunan dosyaları not defterine çevirip sözleri yapay zekaya atarak türkçeye çevirip ve çevrilen metinleri orijinal gibi konumlandırırsan olur, fakat sen dublaj işinden bahsediyorsan o biraz sıkıntı.
ama bu rehber de anlık çeviriymiş, yama tarzı değil dosyaya dokunmuyor galiba.Bilmiyorum da az bilgisayar hakimiyetin varsa kendinde halledersin, bi bakayım var mı video falan
Rehber: Bütün oyunları ve programları tek tıkla Türkçeye çevirin
Bu videoda size Screen Translator programı ile Octopath Traveler oyunu üzerinden oyunlardaki ve programlardaki yabancı metinleri nasıl Türkçeye çevireceğinizi gösterdim. Screen Translator Linki; https://github.com/OneMoreGres/ScreenTranslator/releases Video ve anlatım tamamen bana aittir...www.technopat.net
Bu rehber işine yarar bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.