Yapay zeka ile yapılan şarkıdaki ses patlamasını düzeltme

Burakmeng

Decapat
Daha fazla  
Yapay zekayla şarkı yapmak istiyorum ama Suno AI şarkı yazınca arada ses patlamaları oluyor. Bunu düzeltmek için yapabileceğim bir şey var mı?

Yapay zekayla şarkı yapmak istiyorum ama suno AI şarkı yazınca arada ses patlamaları oluyor. Bunu düzeltmek için yapabileceğim bir şey var mı?

Yapay zekayla nasıl şarkı yaptığınızı anlatabilir misiniz? Rap müzikle uğraşıyorum.

Yapay zekayla nasıl şarkı yaptığınızı anlatabilir misiniz? Rap müzikle uğraşıyorum.

Açıkçası benim de pek bir bilgim yok. Birkaç gün heves etmiştim ondan dolayı denemiştim. Suno AI a girip hesap oluşturmuştum sonra -oradaki kitaplık kısmında olması lazım- müzik oluşturma seçeneği vardı. Orada işte şarkının ismi, nasıl bir şarkı istersin falan yazıyordum -pop mu rap mi gibi- altta da şarkı sözlerimizi girdiğimiz bir alan vardı oraya şarkı sözlerini girince 2 tane sample oluşturuyordu. -2 sample da 1.30 dakika gibi bir uzunluktaydı yani biraz kısa gelebilir- ben mesela ChatGPT'den lyrics istemiştim sonra o lyricsi de suno aiye yapıştırmıştım. Yeni güncelleme geldiyse bilemem ama Türkçe kelimeleri pek telaffuz edemiyordu ve ses patlamaları oluyordu bazı yerlerde. Anlatma şeklim kötü olabilir YouTube'da bu konu hakkında bir sürü video var ben de oradan görmüştüm istersen bir bak derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı