Otomatik Mandalina
Hectopat
Kusura bakmayın tarihi sonradan farkettim.Fikirlerim vs değişti hocam yorum için vaktini ayırmışsın kaç ay geçti üstünden.
Kusura bakmayın tarihi sonradan farkettim.Fikirlerim vs değişti hocam yorum için vaktini ayırmışsın kaç ay geçti üstünden.
Tüm konuyu okumadım ama kendi düşüncelerimi söyleyeceğim.
Bana kalırsa yapay zeka sanıldığı kadar zeki değil, sadece elinin altında koca bir internet var ve internet hızı sayesinde bunlara hızlıca ulaşıp istekleriniz doğrultusunda size yöneltiyor.
Fark etmişsinizdir ki zaten yapay zeka sizin duymak istediğiniz cevapları veriyor, gerçekleri değil. İsterseniz 2+2'nin 5 olduğuna ikna edebiliyorsunuz.
Şu da var ki yapay zeka deyip duruyoruz ama birkaç ünlü isim hariç pek yapay zeka yok. Çoğu GPT API kullanıyor zaten.
"Yapay zeka işimizi alacak, dünyanın sonu gelecek" gibi laflar bana kalırsa önümüzdeki sürede tamamen zırvadan ibaret. Henüz biz yöneltmeden robotlar adamakıllı işini yapamıyor bile, kendi kendilerine yetecek potansiyelde değiller.
Bundan binlerce yıl sonra ne olacağını bilemem ama önümüzdeki birkaç yüzyıl yapay zeka elbette gelişse de dünyanın sonunu getirmeyecektir. Tabii bu fikirlerime karşı açıklamanız varsa zevkle dinlemek isterim, önlem alalım.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.