Yapay zeka resim çizebilir mi?

Çok rahat çizebilir sadece iyi eğitilmiş bir yapay zeka gerekiyor Stable Diffusion ile yapılabilir ama hazır olan modeller ne kadar bu iş için iyi bilmiyorum veya DALL-E gibi hazır yapay zekalar ne kadar kuvvetli çizer fikir veremiyor ama sizin yapacağınız bir data ile çok rahat çizecektir.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam o zaman Stable Diffusion gibi modellere kaldı.

Rica ederim bende çok araştırdım ama bu arkadaş gibi maalesef bende kara kalem çizimi nasıl taklit edilir bir yöntem çok bilmiyorum o kadar da model yapıp paylaştım. Civit AI üzerinde modeller var el çizimi için ama o kadar güçlü şeyler değiller böyle yarım yamalak yapılıp bırakılmış modeller gibi duruyorlar eğer çok güçlü bir sisteme sahipse kendi modelini eğitmesi iyi olur deneme yanılma ile yapacaktır veya biraz para bayılıp civit AI üzerinden model üretip Civit AI makinesi üzerinden SD motoru kullanarak yaratıp deneme yanılma yöntemini devam edecek. Özellikle flux gibi alt yapıları sistemi kaldırırsa garanti yapar zaten.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı