Yapay zeka Windows 11 anahtarları sıralıyor

888498

Picopat
Makaleler
1
Arkadaşlar aklıma bir anda geldi. Yapay zekaya Windows 11 Home keyleri sıralamasını istedim birkaç kod verdi. Windows bende zaten etkin ama etkin olmayanlar keyleri deneyebilir mi? Ayrıca çalışıyorsa yapay zeka neden bu keyleri ücretsiz söylüyor bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-01 160217.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-01 160217.png
    117,4 KB · Görüntüleme: 70
Arkadaşlar aklıma bir anda geldi. Yapay zekaya Windows 11 Home keyleri sıralamasını istedim birkaç kod verdi. Windows bende zaten etkin ama etkin olmayanlar keyleri deneyebilir mi? Ayrıca çalışıyorsa yapay zeka neden bu keyleri ücretsiz söylüyor bilen var mı?
Çalışıyor ise efsane bir şey olabilir.

Çalışıyor ise efsane bir şey olabilir.

Yani ben deneme sürümü olabilir falan diye etkinleştirme riskine girmedim ama denediğimde şöyle bir yazı çıktı sanırım gerçek orijinal key. Eğer bu açık gibi bir şey ise Microsoft'un kendi yapay zekasından böyle bir hata çıkması çok garip olur. Game Pass keyi istedim vermedi. Görselden anladığım kadarıyla kodlar sanırım aktif çalışıyor demek.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-01 161237.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-01 161237.png
    56 KB · Görüntüleme: 60
Yani ben deneme sürümü olabilir falan diye etkinleştirme riskine girmedim ama denediğimde şöyle bir yazı çıktı sanırım gerçek orijinal key. Eğer bu açık gibi bir şey ise Microsoft'un kendi yapay zekasından böyle bir hata çıkması çok garip olur. Game Pass keyi istedim vermedi. Görselden anladığım kadarıyla kodlar sanırım aktif çalışıyor demek.

Garip bir durum, böylesine bir açık bırakacaklarını sanmıyorum. Yapay zeka insanların Google üzerinden paylaştıkları bilgileri toplayarak aslında gelişiyor ve bu keyler çok ucuz fiyata zaten satılıyor, tedarik amaçlı paylaşılan bilgilerden faydalanıyor olabilir. (çok garip bir teori farkındayım)

Evet crack sitelerinden, internette açık şekilde yayınlanan anahtarları derleyip sunuyordur. Normal etkinleştirmeyle çalışacağını düşünmüyorum.

Garip bir durum, böylesine bir açık bırakacaklarını sanmıyorum. Yapay zeka insanların Google üzerinden paylaştıkları bilgileri toplayarak aslında gelişiyor ve bu keyler çok ucuz fiyata zaten satılıyor, tedarik amaçlı paylaşılan bilgilerden faydalanıyor olabilir. (çok garip bir teori farkındayım)

İlk satırdaki keyi denedim çalıştı haberiniz olsun.

Hocam bu önceden çalılşıyordu ama fark edildikten sonra çalışmamaya başladı diye biliyorum.

Bende ilk satırdaki key çalıştı. Ama ikincide hata aldım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-01 162136.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-01 162136.png
    54,8 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran görüntüsü 2025-02-01 162141.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-01 162141.png
    42,2 KB · Görüntüleme: 31
  • Ekran görüntüsü 2025-02-01 162148.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-01 162148.png
    53,7 KB · Görüntüleme: 54
Belli sitelerden almış olabilir.

Peki yapay zeka madem böyle bir şeye erişimi bu kadar kolay hale getirebiliyorsa insanlar gidip niye orijinal keye 6500 lira para versin ki? Hem para da ödemiyorsun virüs gibi bir dertte yok direkt kendisi sunuyor.

Garip bir durum, olay bildiğimiz gibi olmayabilir de, veya tamamen açıktan ibarettir. Hayırlı olsun bedava keyin. :)

Teşekkür ederim başka arkadaşlar da görür umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı