NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.765 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #21 Çok çok teşekkür ediyorum. En azından bir şeyler öğrenmiş oldum. Sağolunnn.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.261 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 12 Ocak 2023 #22 IBM'in katkılarıyla Discovery tarafından hazırlanan aşağıdaki belgesel yapay zeka, makine öğrenmesi ve dil modeli konularına açıklık getiriyor. İzlemeni tavsiye ederim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
IBM'in katkılarıyla Discovery tarafından hazırlanan aşağıdaki belgesel yapay zeka, makine öğrenmesi ve dil modeli konularına açıklık getiriyor. İzlemeni tavsiye ederim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
00PARZIVAL00 Picopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 520 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ocak 2023 #23 ChatGPT'ye şu şekilde bir soru sordum