Karşıt Madde
Centipat
- Makaleler
- 3
Hayal edeceksin, konu sahibi bizlerden bunu istiyor.Keşke inşaa edilen evin oyun içi görüntülerini de ekleseydin.
Hayal edeceksin, konu sahibi bizlerden bunu istiyor.Keşke inşaa edilen evin oyun içi görüntülerini de ekleseydin.
Bana böyle dedi;
Peki, Minecraft 1.19 sürümünde kullanabileceğiniz "setblock" komutunu kullanarak aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. zemin için, "setblock ~ ~-1 ~ stone" komutunu kullanarak taş bloklarından oluşan bir zemin oluşturun. Bu komut, oyuncunun bulunduğu yerde, oyuncunun altındaki bloğa (yani zemine) bir taş bloğu yerleştirir.
2. ardından, evinizin duvarlarını tuğla bloklarından inşa etmek için "setblock" komutunu kullanın. Duvarları inşa etmek için yeterli sayıda blok yerleştirin. Örneğin, "setblock ~ ~ ~ brick_block" komutu kullanarak oyuncunun bulunduğu yere bir tuğla bloğu yerleştirebilirsiniz.
3. ikinci katı inşa etmek için, duvarların üstüne bir platform yerleştirin. Örneğin, "setblock ~ ~1 ~ stone" komutunu kullanarak, oyuncunun bulunduğu yerin üstüne bir taş bloğu yerleştirin.
4. çatı için, "setblock" komutunu kullanarak bir ahşap çatı iskeleti oluşturun. Örneğin, "setblock ~ ~2 ~ oak_wood" komutunu kullanarak, oyuncunun bulunduğu yerin üstüne bir çatı iskeleti yerleştirin.
5. çatıyı tamamlamak için, "setblock" komutunu kullanarak çatı bloklarını yerleştirin. Örneğin, "setblock ~ ~3 ~ oak_slab" komutunu kullanarak, çatıyı kaplamak için ahşap yarım bloklar kullanabilirsiniz.
6. pencereleri oluşturmak için, "setblock" komutunu kullanarak cam blokları yerleştirin. Örneğin, "setblock ~1 ~1 ~ glass" komutunu kullanarak, oyuncunun sağında ve üstünde bir cam bloğu yerleştirin.
7. son olarak, evinizi süslemek için bitkiler ve mobilyalar yerleştirin. Örneğin, "setblock ~ ~1 ~ flower_pot{plant:'red_tulip'}" komutunu kullanarak, oyuncunun bulunduğu yerin üstüne bir kırmızı lale ekleyebilirsiniz.
Unutmayın, "setblock" komutu, X, Y, Z koordinatlarına ve blok adlarına dayalı olarak çalışır, bu nedenle komutları yaparken doğru koordinatları ve blok adlarını kullanmanız gerekmektedir.
Siz nasıl ev yapabiliyorsunuz?
Hangimiz daha salak bilmiyorum. Oto klavye sağ olsun ben de başta kapı yok diye komut vermişim. Ayrıca arada yazım yanlışları var, şimdi fark ettim. Gerçi sonrasında kapıyı üstüne basa basa düzeltmiştim.
Siz nasıl ev yapabiliyorsunuz?
Hangimiz daha salak bilmiyorum. Oto klavye sağ olsun ben de başta kapı yok diye komut vermişim. Ayrıca arada yazım yanlışları var, şimdi fark ettim. Gerçi sonrasında kapıyı üstüne basa basa düzeltmiştim.
ev mi ev kardeşim 3+1 ne bekliyorsunuz
Burada kapı kodu yok.// Kapıyı yap.
Fill(X1+4, y1+1, Z1, X1+5, y1+2, Z1, wood)
Fill(X1+4, y1+1, Z1, X1+5, y1+2, Z1, Air)
Burada kapı kodu yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.