Yapay zekaya ev inşa ettirdim

Tavanı yapmamış. Biraz daha detay belirtirsek kapı ve cam da ekler.

Evet hocam dümdüz ev demişsiniz cümleye
Duvarlarda 3x3'luk pencere olsun üçgen bir çatısı olsun giriş kapısı kuzey yönüne baksin gibi seylerde ekleyebilirsiniz.
Kapı biraz abartı olabilir.

Evet hocam dümdüz ev demişsiniz cümleye.
Duvarlarda 3x3'luk pencere olsun üçgen bir çatısı olsun giriş kapısı kuzey yönüne baksın gibi şeylerde ekleyebilirsiniz.
Kapı biraz abartı olabilir.
İstersen bizim yerimize bota bu sefer sen sor. Kapıyı da yapabileceğini düşünüyorum.

İstersen bizim yerimize bota bu sefer sen sor. Kapıyı da yapabileceğini düşünüyorum.

Hocam şu an okuldayim ve chat GPT 3.0 var ücretsiz sürüm genel olarak diğerlerine göre geri zekalı evde unutmazsam yaparım.
Bir de yanlış anlamayın yukarıdaki cümlem alayci veya aşağılama icin değildi ben ekleri okumadan yazmıştım özür dilerim.

Snapchat yapay zekasina sordum
Evet, tabii! İşte birkaç adımda 20x20 boyutunda bir evin komut bloklarında nasıl yapılacağı:

1. ilk olarak, evin temelini oluşturmak için bir komut bloğu oluşturmanız gerekiyor. Bu bloğun komutu "fill ~ ~-1 ~ ~20 ~-1 ~20 Minecraft: Dirt" olmalıdır.

2. daha sonra, evin duvarlarını oluşturmak için bir komut bloğu oluşturmanız gerekiyor. Bu bloğun komutu "fill ~ ~ ~ ~20 ~5 ~20 Minecraft: Brick" olmalıdır.

3. ardından, evin çatısı için bir çerçeve oluşturmak için bir komut bloğu oluşturmanız gerekiyor. Bu bloğun komutu "fill ~1 ~6 ~1 ~19 ~6 ~19 Minecraft: Planks" olmalıdır.

4. son olarak, evin içini dekore etmek için bloklar yerleştirebilirsiniz. Örneğin, bir yatak yerleştirmek için "setblock ~10 ~1 ~10 Minecraft: Bed" komutunu kullanabilirsiniz.

Bu tarifle başlayarak, kendi Minecraft evinizi oluşturmak için özgürsünüz!

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230509-114229_Snapchat.jpg
    Screenshot_20230509-114229_Snapchat.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 70
Kordinatlara göre ev değil mezarlık yapmış gibi ama.

Snapchat yapay zekasina sordum
Evet, tabii! İşte birkaç adımda 20x20 boyutunda bir evin komut bloklarında nasıl yapılacağı:

1. ilk olarak, evin temelini oluşturmak için bir komut bloğu oluşturmanız gerekiyor. Bu bloğun komutu "fill ~ ~-1 ~ ~20 ~-1 ~20 Minecraft: Dirt" olmalıdır.

2. daha sonra, evin duvarlarını oluşturmak için bir komut bloğu oluşturmanız gerekiyor. Bu bloğun komutu "fill ~ ~ ~ ~20 ~5 ~20 Minecraft: Brick" olmalıdır.

3. ardından, evin çatısı için bir çerçeve oluşturmak için bir komut bloğu oluşturmanız gerekiyor. Bu bloğun komutu "fill ~1 ~6 ~1 ~19 ~6 ~19 Minecraft: Planks" olmalıdır.

4. son olarak, evin içini dekore etmek için bloklar yerleştirebilirsiniz. Örneğin, bir yatak yerleştirmek için "setblock ~10 ~1 ~10 Minecraft: Bed" komutunu kullanabilirsiniz.

Bu tarifle başlayarak, kendi Minecraft evinizi oluşturmak için özgürsünüz!
Bu da eh işte 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı