Yapı Kredi 18 yaş altı hesap açma

• Konuyu başlatan hsn-
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 8.359

hsn-

Hectopat
18 yaş altı Yapı Kredi hesabı açacağım ancak birkaç soru kafama takıldı. 1. si play hesap açıyorlar mı? Ücretsiz para transfer ayrıcalığı sebebiyle bu benim için önemli. 2. si WhatsApp hattından sorduğumda tek veli yeterli dendi ancak internet üzerinde 2 veli gerekli yazılmış birçok yerde. Yakın zamanda hesap açan ve bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam ve Epic games'te hangisini kullaniyorsunuz? Bir de IBAN ile mobil bankaciliktan para gondermek istiyorum. 18 yas altindayim ve henuz acmadim banka hesabi.
18 den önce birçok bankada hesabım vardı para göndermek bir çoğunda var Akbank ykb garanti Vakıfbank gibi (iş bankası ve ziraat en çok kısıt bulunanlar) Halkbank da da kısıt pek yok ancak mobil bankacılığı her şube açmıyor ve müşteri hizmetlerine bağlanamıyorsun 18 den küçük olduğun için

En iyisi kesinlikle Garanti 18 yaş altı için.

Hocam konuyu hortlatıyorumda bende 18 yaş altındayım Yapı Kredi'den hesap açacağımda çocuk hesabı olarak geçiyor 18 yaş altındakilerin hesapları bu çocuk hesabının bir kısıtlaması falan var mıdır internette hiçbir şey bulamadım.

Bankaya gittiğinizde havale, EFT işlemleri yapmak istediğinizi belirtirseniz kısıtlamaları kaldırıyorlar. Herhangi bir kısıtlama olmadan rahatça kullanabiliyorsunuz.

Bankaya gittiğinizde havale, EFT işlemleri yapmak istediğinizi belirtirseniz kısıtlamaları kaldırıyorlar. Herhangi bir kısıtlama olmadan rahatça kullanabiliyorsunuz.

Tamamdır hocam teşekkür ederim büyük ihtimal ile yarın 29 Ekim olduğu için çarşamba günü gideriz açarlarsa söylerim açmazlar ise İş Bankası açacağım mecbur orada ise Sipay IBAN'ımı kaydedeceğim oraya para İş Bankası hesabımdan para atıp oradan para transferi gerçekleştiririm en son yapacağım şey olarak.

Hocam bugün İstanbul Ümraniye dudulu şubesiden vadesiz banka hesabı açtım mobil uygulamasıda açık havale EFT'de yapabiliyorum büyük ihtimalle daha denemedim kartıda gönderiyorlar her şey güzel şu anda Yapı Kredi'den önce Akbank'a gittik annemle babamı istediler babam çalışıyor diye gelemiyor diye Yapı Kredi'ye gittik onlar açtı onlar açmasaydı en son olarak İş Bankası açacaktık.

Hocam bugün İstanbul Ümraniye dudulu şubesiden vadesiz banka hesabı açtım mobil uygulamasıda açık havale EFT'de yapabiliyorum büyük ihtimalle daha denemedim kartıda gönderiyorlar her şey güzel şu anda Yapı Kredi'den önce Akbank'a gittik annemle babamı istediler babam çalışıyor diye gelemiyor diye Yapı Kredi'ye gittik onlar açtı onlar açmasaydı en son olarak İş Bankası açacaktık.

İş Bankası en kötüsü hiçbir şey yaptırtmıyor size hesapta sadece paranızı tutuyorsunuz 🤣

Herhangi bir sınırlama var mı? Bende Yapı Kredi'den almayı düşünüyorum.

Hiçbir kısıtlama yok kesinlikle.

Bugün aldım tek kötu yanı kartı TROY kart verdiler.

Benim için sorun olacağını sanmam bir de uygulama üzerinden yeni kart siparişi oluşturabiliyorsun sanırım ben baktım ama devam edince direk oluştururlur diye devam tuşuna basmadım orada istediğin şeyi seçebiliyorsun Mastercard Visa vs. bir sorun olursa TROY diye Mastercard siparişi veririm bana da TROY gönderilirse.

İş Bankası en kötüsü hiçbir şey yaptırtmıyor size hesapta sadece paranızı tutuyorsunuz 🤣

Hiçbir kısıtlama yok kesinlikle.

Hocam Yapı Kredi açtım ben açtılar bana kartı bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı