Banka/Kart Yapı Kredi alt limitsiz 5000TL e-ticaret iade hediyesi

Arkadaşlar yapan yok mu ben şimdi hayatım boyunca kredi kartı kullanmadım başıma bela olmasın diye açmayacaktımda 5000 TL alıp kapatırız hesabı diye düşündüm şimdi kartın eve gelmesi falan gerekiyor diyenler var nasıl olacak bugünün sonuna kadar o dediğiniz emin misiniz ?

Kartınız onaylanıp basım aşamasına geçtiğinde siz uygulamadan kredi kartı bilgilerini görebiliyorsunuz hocam.

Bedava peynir fare kapanında olur.

Zaten daha sıkıntısız alabilen görmedim hocam 100 kişiden 2-3'ü anca yararlanabilecek gibi kampanyadan.

Arkadaşlar belge onaylamadan mobile giriş yapamıyorsunuz yani bankaya gitmediğiniz sürece kampanya kaçıyor.

Kartınız onaylanıp basım aşamasına geçtiğinde siz uygulamadan kredi kartı bilgilerini görebiliyorsunuz hocam.
Arkadaşlar belge onaylamadan mobile giriş yapamıyorsunuz yani bankaya gitmediğiniz sürece kampanya kaçıyor.
o zaman ben bu üyeliği iptal edeyim bir daha hiçbir bankadan üyelik açmamak üzere.
Ziraat bank kart yeter bize.

Kredi kartı başvurusu yaptığınızda e devletten gelir belgesi yüklemenizi istiyor, yükledim. Şimdi onun doğrulanmasını bekliyorum. Muhtemelen gün içinde doğrulanmayacak, bu sebeple kampanyadan yararlanamayacağım. Doğrulanma erken biterse yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…