DumpcesTR
Hectopat
Muhemelen kimliğinizde imza yok. Akbank bana öyle demişti.
Evet kimliğimde imza yok hocam. Ben sebebini öğrenememiştim ama olabilir.
Muhemelen kimliğinizde imza yok. Akbank bana öyle demişti.
Arkadaşlar yapan yok mu ben şimdi hayatım boyunca kredi kartı kullanmadım başıma bela olmasın diye açmayacaktımda 5000 TL alıp kapatırız hesabı diye düşündüm şimdi kartın eve gelmesi falan gerekiyor diyenler var nasıl olacak bugünün sonuna kadar o dediğiniz emin misiniz?
Bedava peynir fare kapanında olur.
Yetişmemesi için birçok şey eklemişlerİstanbul'da motorlu kuryelerin dışarı çıkması yasak demek ki İstanbul'da yaşayanlar yararlanamayacak.
Bu yazıyı kodu girdiğimde bana da göstermişti hocam. Ekran görüntüsü ve yazıyı kopyalamama izin vermemişti.
Arkadaşlar belge onaylamadan mobile giriş yapamıyorsunuz yani bankaya gitmediğiniz sürece kampanya kaçıyor.Kartınız onaylanıp basım aşamasına geçtiğinde siz uygulamadan kredi kartı bilgilerini görebiliyorsunuz hocam.
Zaten daha sıkıntısız alabilen görmedim hocam100 kişiden 2-3'ü anca yararlanabilecek gibi kampanyadan.
Arkadaşlar belge onaylamadan Mobile giriş yapamıyorsunuz yani bankaya gitmediğiniz sürece kampanya kaçıyor.
Kartınız onaylanıp basım aşamasına geçtiğinde siz uygulamadan kredi kartı bilgilerini görebiliyorsunuz hocam.
o zaman ben bu üyeliği iptal edeyim bir daha hiçbir bankadan üyelik açmamak üzere.Arkadaşlar belge onaylamadan mobile giriş yapamıyorsunuz yani bankaya gitmediğiniz sürece kampanya kaçıyor.
Ben giriş yapıyorum. Siz görüntülü görüşme yapmadınız mı?Hocam mobil uygulamaya imzalamadan giriş yapamıyorsunuz saçmalık abidesi :d.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.