Banka/Kart Yapı Kredi alt limitsiz 5000TL e-ticaret iade hediyesi

Arkadaşlar Yapı Kredi müşteri temsilcisini aradım dedim sizin böyle bir dijital kampanyanız var mı alt ve üst limit olmadan 5000 TL harcamaya 5000 TL iade var mı dedim maalesef böyle bir kampanyamız bulunmamaktadır bana kampanyaların linkini gödinderdi böyle bir kampanya yokmuş.

Arkadaşlar Yapı Kredi müşteri temsilcisini aradım dedim sizin böyle bir dijital kampanyanız var mı alt ve üst limit olmadan 5000 TL harcamaya 5000 TL iade var mı dedim maalesef böyle bir kampanyamız bulunmamaktadır bana kampanyaların linkini gödinderdi böyle bir kampanya yokmuş.

Hocam kampanyanın süresi 1 günlük olduğu için ve sadece tiktoka özel bir şey yapmak istedikleri için sıkıntılı bir kampanya olmuş bence. Ben müşteri olurken kodu girdiğimde bir sıkıntı yaşamadım ama görüntülü konuşmadan sonra bankaya gitmem gerektiğini söylediler.

Hocam ben geç saate kaldı diye üye olmadım ama yapı kredi wp hattından ulaştığımda kampanya detaylarını attılar bu konuda önceki mesajlarda yazdım hatta hepsini buraya

Ben görüntülü görüşme yaparken temsilci, "TikTok5000 kampanya koduyla kayıt olmuşsunuz. Kampanyadan yararlanabilmeniz için kredi kartı çıkarmanız gerekiyor." dedi. Yani kampanya var ama kullandırmadılar. Muhtemelen bunu hesaplamışlardı zaten.

Doğrulanmadı, boşu boşuna üye olduk. Bedavaya binlerce müşteri ve data kazandılar. Herhangi bir ürününü kullanırsam...
"Herhangi bir ürününü kullanırsam..."

Her şeyi özetleyen cümle. Koca firma bunu düşünemedi mi reklam yapalım derken bu süreci yaşayıp kötü deneyim elde eden müşterileri kaybettiler...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı