Yapı Kredi genc hesap şifre alınmıyor

N0rvecli

Hectopat
Katılım
12 Temmuz 2022
Mesajlar
3.534
Makaleler
2
Çözümler
53
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Arkadaşlar merhaba, iş yerimden bu rezil banka adina kart istediler çıkarttım vesaire. Ben buna bir turlu sifre alamadım, veli ile şubeye git dediler 1 saat sıra bekletip 4440'a SMS at dediler. Önceden nasıl akil edemediysem :D önceden SMS'de attım dedim, sonuç vermedi. Dedim biz işlem yapamayız diyor, müşteri hizmetleride aynı şeyi diyor. Rezil kart ile kaldım, şifresiz napacagim arkadaşlar?
 
Doğru anladıysam 18 yaş altı hesap açtınız bu yüzden şubeden ekstra sözleşme oluyor internet bankacılığı için onu imzalamalisiniz birde tek veli ile mi açtınız hesabı ?

Ve bazı subeler uğraşmak istemiyor farklı bir şubeyi dene istersen ama önce o subeyi telefonla arayıp durumu söyle hallederiz derlerse git yoksa boşa uğraşırsın
 
Son düzenleme:
Doğru anladıysam 18 yaş altı hesap açtınız bu yüzden şubeden ekstra sözleşme oluyor internet bankacılığı için onu imzalamalisiniz bir de tek veli ile mi açtınız hesabı?

Ve bazı subeler uğraşmak istemiyor farklı bir şubeyi dene istersen ama önce o subeyi telefonla arayıp durumu söyle hallederiz derlerse git yoksa boşa uğraşırsın.

Bayağı ugraş sonucu sonunda aldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı