Yapı Kredi TLcard şifresi belirlenemiyor

Cozoomos

Femtopat
Bir iş yerinde işe başladığım için Yapı Kredi hesabı açtım velim ile şubeye gidip. TLcard geçenlerde geldi ve 4440'a şifre yazıp kartımın son dört hanesini aralarında boşluk bırakarak SMS gönderirsem beni arayacaklarını ve bu şekilde şifre belirleyebileceğimi söylediler.

Gönderdim, hem de defalarca. Ancak hiçbir şekilde bir geri dönüş olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, buradan şifre veremeyiz şubeye gidin dediler.

Normal hesap açtığımız şubeden başka bir şubeye gittik buradan şifre veremiyoruz SMS gönderin dediler. Sorunu anlattım, defalarca SMS göndermeme rağmen herhangi bir arama gerçekleşmediğini anlattım ve bu sefer bana sorunun kullandığım operatör ile ilgili olduğunu söylediler.

Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve müşteri hizmetleri de böyle bir sorun yok dedi. Bu ne biçim bir hizmettir anlamadım. Yaz tatili boyunca hayalimdeki bilgisayarı satın almak için çalışıyorum, kartıma şifre belirleyemediğim için maaştan yararlanamıyorum. İşe bak. Yakında bizzat hesabı açtığımız şubeye babam ile gidip konuyu halletmeye çalışacağız. Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa ve yardım edebilirse çok iyi olur.

Çok memnun kalırım dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki kanallar yoluyla: Business TLcard, Trio Kart, Verimli Kart, TMO Kart'larınıza şifre oluşturabilirsiniz. SMS: ŞİFRE yazıp, kartınızın son 4 rakamını aralarında boşluk bırakarak 4440'a SMS gönderdikten sonra telefonunuza gelecek aramada talep ettiğiniz 4 haneli şifreyi tuşlayabilirsiniz.

Normalde doğrusu bu ama neden bu kadar uğraştırdıklarını bilemedim. Bence şubeden detaylı bilgi alırsanız daha sağlıklı olur.

Şunu belirtiyim ayrıca son zamanda operatör değişikliği yaptırdıysanız banka SİM KART BLOKE'si koymuş olabilir. Normalde 5 dakikalık bir işlem.

Aşağıdaki kanallar yoluyla: Business TLcard, Trio Kart, Verimli Kart, TMO Kart'larınıza şifre oluşturabilirsiniz. SMS: ŞİFRE yazıp, kartınızın son 4 rakamını aralarında boşluk bırakarak 4440'a SMS gönderdikten sonra telefonunuza gelecek aramada talep ettiğiniz 4 haneli şifreyi tuşlayabilirsiniz.

Normalde doğrusu bu ama neden bu kadar uğraştırdıklarını bilemedim. Bence şubeden detaylı bilgi alırsanız daha sağlıklı olur.

Şunu belirtiyim ayrıca son zamanda operatör değişikliği yaptırdıysanız banka SİM KART BLOKE'si koymuş olabilir. Normalde 5 dakikalık bir işlem.

Teşekkürler. Ancak yaklaşık 2 yıldır aynı operatörü kullanıyorum, yakın zamanda herhangi bir operatör değişikliği yapmadım.

Mobil uygulamaya giriş yapılmıyor mu?

18 yaş altı olduğum için mobil bankacılık şifresi veremiyorlarmış. Tuhaf.

Teşekkürler. Ancak yaklaşık 2 yıldır aynı operatörü kullanıyorum, yakın zamanda herhangi bir operatör değişikliği yapmadım.

18 yaş altı olduğum için mobil bankacılık şifresi veremiyorlarmış. Tuhaf.
Normalde mobil bankacılık şifresi veriyorlar. SIM blokesi yemiş olabilir. Tek çare şubeye gitmek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı