Yapı Kredi zararlı yazılım tespit edilmiştir diye bildirim gönderiyor

Mtozturk

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar .sorunun ne olduğunu tam anlayamadığım için buraya ekran görüntüsünü atıyorum .daha önce yaşayan var mı ne yapabilirim?

IMG-20240104-WA0016.jpg

Virüs bulaşmış olabilir, hesabınıza izinsiz giriş tespit edilmiştir yada hesaba girenin siz olduğunu dogrulayamamistir ondan dolayı böyle bir bildirim göndermiştir, dediği gibi format atilmasi en mantıklısı olur,

Merhaba arkadaşlar. Sorunun ne olduğunu tam anlayamadığım için buraya ekran görüntüsünü atıyorum. Daha önce yaşayan var mı ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 2074192

Benim bildiğim böyle bir program zararlı yazılım tespit etmez hadi etti diyelim direk format atın demez Kaspersky, malwarebytesa, dr web ile tam tarama yapın cihaza o bildirim virüs olabilir.

Telefonda zararlı yazılım (virüs) var diyor. Doğru kaynakmı bilmiyorum ama gerçekse format at.

Bunun Yapı Kredi'den geldiğine emin misin? Telefonuna dr web indirip tam tarama yap sonuçları paylaş.
Bende onu düşündüm ama virüs bulassa virus telefonu sifirlamasini istemez, sıfırlama telefonda viruste silinir çünkü, bana kalırsa uygulamada izinsiz giriş tespit etmiş büyük ihtimalle yada robot olmadigini dogrulayamamis

Bende onu düşündüm ama virüs bulassa virus telefonu sifirlamasini istemez, sıfırlama telefonda viruste silinir çünkü, bana kalırsa uygulamada izinsiz giriş tespit etmiş büyük ihtimalle ya da robot olmadigini dogrulayamamis.

Bence bu uygulama gerçek ziraat uygulaması değil çünkü niye direk format istesin veya niye kendisi silmiyor biliyor ise çok saçma.

Hocam bu bildirim sahte olabilir tam tarama yapmanızı öneriyorum. Bir banka neden böyle bir bildirim göndersinki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı