Yapı Kredi zararlı yazılım tespit edilmiştir diye bildirim gönderiyor

Bence bu uygulama gerçek ziraat uygulaması değil çünkü niye direk format istesin veya niye kendisi silmiyor biliyor ise çok saçma
Sistem uygulaması deil bu, normal bir uygulama olduğu için gidipte cihazdan başka bir uygulamayı silemez, birde bu bir özel bir banka olduğu için yani gidipte şu antivuris uygulamasını kullanın demez, yapı kredi ile Ziraat farklı şeyler ziraat devlet bankası yapi kredi özel banka, birde bu sadece bir banka uygulaması hangi virüsü hangi antivuris siler yada hangi virüs ne kadar tehlikelidir bilemez onun yanı sıra bh nasıl bir vurustur onuda bilemez, yalacagi ufak bir yönlendirmede müşterinin bütün parası çalınabilir hatta üstüne borç bile kalabilir ondan en rahat ve kesin çözüm olarak format'lamasini ister.

Merhaba arkadaşlar .sorunun ne olduğunu tam anlayamadığım için buraya ekran görüntüsünü atıyorum .daha önce yaşayan var mı ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 2074192
Çözdün mu knk sorunu bendene aynı sorunu veriyo format attım düzelmedi yine napabilirim ?

Sorunu çözen yardımci olabilirmi lütfen nasıl çözdünüz

İşbank uygulaması kendi sistemine antivirus programı eklemiş. Acaba sizin bankacılık uygulamasında böyle bir virüs programı ekli ve telefonunuzda virüs olduğu için uyarı vermiş olabilir mi?

Hocam bu bildirim sahte olabilir tam tarama yapmanızı öneriyorum. Bir banka neden böyle bir bildirim göndersin ki?
Banka olduğu için göndermesi mantıklı. Virüslü bir cihazda banka hesabına girip başını ağrıtacak işlemler yapılması imkansız değil. Banka, müşterisini korumaya çalışır.

Bazen de root atılmış veya custom rom kurulmuş cihazlarda da bu yaşanabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı