Çözüldü Yapikredi kart aidatı alıyor mu?

• Konuyu başlatan ayd123
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 159
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Eğer Premium Worldkart alacaksanız aidatı mevcut. Direkt Hepsipay kart alacaksanız o kartların herhangi bir aidatı bulunmuyor.
Aidat maalesef her kredi kartında oluyor, itiraz etseniz bile herhangi bir sonuç alamıyorsunuz bankayı arayarak aidatsız kredi kartı talep ediyorum şeklinde bir talebinizin olması lazım. Yapı Kredi'nin World Eko kartı var o aidatsız kart olarak geçer diğer bankalarda da bu şekilde talep edebilirsiniz.

Öğrenci kartı olan play kartı kullanıyorum herhangi bir adiatı yok.
4 sene kullandım ve çok sonra farkettim ki, aidat kesilmiş 4 kez, ama yapıkredi'nin sayfasında şu şekil bir bilgi yer alıyor ;
Alışverişlerinde, seyahatlerinde ve gündelik hayatında pek çok kolaylık Play kartta! 18-26 yaş arasındaysan öğrenci belgen ile hemen başvur, yıllık üyelik ücreti ödemeden Play kartın tüm fırsatlarından yararlan.

4 sene kullandım ve çok sonra farkettim ki, aidat kesilmiş 4 kez, ama yapıkredi'nin sayfasında şu şekil bir bilgi yer alıyor ;
Alışverişlerinde, seyahatlerinde ve gündelik hayatında pek çok kolaylık Play kartta! 18-26 yaş arasındaysan öğrenci belgen ile hemen başvur, yıllık üyelik ücreti ödemeden Play kartın tüm fırsatlarından yararlan.
Benden şu ana kadar bi kesinti olmadı çok şükür. Bende 1 yıldır kullanıyordum sizde ne zaman kesti tam olarak yıllık vs mi?

Benden şu ana kadar bi kesinti olmadı çok şükür. Bende 1 yıldır kullanıyordum sizde ne zaman kesti tam olarak yıllık vs mi?
Tabi tabi yıllık ilk önce 350 gibi bir tutar almış, sonra 550 sonra 645 / 700'dü en son yanlış hatırlamıyorsam ama benim öğrenci belgem yoktu ben normal kullanıyordum o kartı ondan olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı