Yapılabilecek saygın meslekler nelerdir?

50 kişi aynı anda bağırsınlar kulağının dibinde bütün gün akşam evine kafan kazan gibi gidersin her gün artık. Ki KPSS'den iyi puan yapıp bir de 10 sene bekleyip atanabilirsen. Özel sektörde zaten sürünüyorsun. Şimdiden geçmiş olsun.

Tamam kanka, sen işsiz kalmazsın. Kesin, 100%.
Aslında arkadaş doğru söylüyor kötünün iyisi bu şartlarda

Evet başlıkta da belirttiğim gibi okuduğumuzda işsiz kalmayacağımız maaşı iyi saygın meslekler nelerdir? Sizce. Seversen her mesleği yapabilirsin diye sormuyorum dikkat edin Türkiye'de şartlarına uygun saygın meslekleri soruyorum.

Siyaset, partiye göre saygınlığın değişir ama o partiyi destekleyen bir çevre de yaşarsan sana fazlaca saygı duyarlar

@Cruslan Sorunlu musun? Ben mi diyorum, iyi bir yazılımcı asla işsiz kalmaz diyorum. Gelmiş bana sen işsiz kalmazsın diyor. Kafaya bak.
Evet, sen diyorsun. Bir varlık mı yazdırıyor? Her meslekte işsiz kalma olasılığı var, ister yazılımcı ol ister bilimci, ister kurye ol ister işçi.

50 kişi aynı anda bağırsınlar kulağının dibinde bütün gün akşam evine kafan kazan gibi gidersin her gün artık. Ki KPSS'den iyi puan yapıp bir de 10 sene bekleyip atanabilirsen. Özel sektörde zaten sürünüyorsun. Şimdiden geçmiş olsun.

Tamam kanka, sen işsiz kalmazsın. Kesin, 100%.

Dersi dinlemek istemeyen öğrenciye uyumayı ve telefon oynamayı serbest yaparım, bu sayede sınıfta dersi dinleyemeyenler gürültü yapmaz. Bende dersi dinleyenler ile çok güzel işlerim.

Mantıken işsiz kalmayacağınız tek iş kendi işinizin patronu olmak. :D

Dersi dinlemek istemeyen öğrenciye uyumayı ve telefon oynamayı serbest yaparım, bu sayede sınıfta dersi dinleyemeyenler gürültü yapmaz. Bende dersi dinleyenler ile çok güzel işlerim.
Uyumayacaklar ki, en fazla iki-üç kişi. Oyun oynarlarken ağızlarının çıktığı kadar bağıracaklar. Telefonun yasak olmadığı bir okulda uzun süre okumuş olarak tecrübeyle sabit.

Uyumayacaklar ki, en fazla iki-üç kişi. Oyun oynarlarken ağızlarının çıktığı kadar bağıracaklar. Telefonun yasak olmadığı bir okulda uzun süre okumuş olarak tecrübeyle sabit.

O zaman B planımı uygularım. Hepsinin iki sözlüsüne 0 girerim ve sonra derim ki: Eğer uslu durmazsanız bu sözlüleri silmem ve anneniz ile görüşürüm. Onlarda uslu dururlar, sonra bende dönem sonu o sözlüleri 100 yaparım. Çok iyi fikir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı