Aslında arkadaş doğru söylüyor kötünün iyisi bu şartlarda50 kişi aynı anda bağırsınlar kulağının dibinde bütün gün akşam evine kafan kazan gibi gidersin her gün artık. Ki KPSS'den iyi puan yapıp bir de 10 sene bekleyip atanabilirsen. Özel sektörde zaten sürünüyorsun. Şimdiden geçmiş olsun.
Tamam kanka, sen işsiz kalmazsın. Kesin, 100%.
Evet başlıkta da belirttiğim gibi okuduğumuzda işsiz kalmayacağımız maaşı iyi saygın meslekler nelerdir? Sizce. Seversen her mesleği yapabilirsin diye sormuyorum dikkat edin Türkiye'de şartlarına uygun saygın meslekleri soruyorum.
Zevk meselesi tabii ki saygı duyarım.Bana göre okunacak ilk meslektir, öğretmenliğin hiçbir olumsuz yanı yok.
Ben severek yaparım.
Bana göre okunacak ilk meslektir, öğretmenliğin hiçbir olumsuz yanı yok.
Ben severek yaparım.
Evet, sen diyorsun. Bir varlık mı yazdırıyor? Her meslekte işsiz kalma olasılığı var, ister yazılımcı ol ister bilimci, ister kurye ol ister işçi.@Cruslan Sorunlu musun? Ben mi diyorum, iyi bir yazılımcı asla işsiz kalmaz diyorum. Gelmiş bana sen işsiz kalmazsın diyor. Kafaya bak.
50 kişi aynı anda bağırsınlar kulağının dibinde bütün gün akşam evine kafan kazan gibi gidersin her gün artık. Ki KPSS'den iyi puan yapıp bir de 10 sene bekleyip atanabilirsen. Özel sektörde zaten sürünüyorsun. Şimdiden geçmiş olsun.
Tamam kanka, sen işsiz kalmazsın. Kesin, 100%.
Uyumayacaklar ki, en fazla iki-üç kişi. Oyun oynarlarken ağızlarının çıktığı kadar bağıracaklar. Telefonun yasak olmadığı bir okulda uzun süre okumuş olarak tecrübeyle sabit.Dersi dinlemek istemeyen öğrenciye uyumayı ve telefon oynamayı serbest yaparım, bu sayede sınıfta dersi dinleyemeyenler gürültü yapmaz. Bende dersi dinleyenler ile çok güzel işlerim.
Uyumayacaklar ki, en fazla iki-üç kişi. Oyun oynarlarken ağızlarının çıktığı kadar bağıracaklar. Telefonun yasak olmadığı bir okulda uzun süre okumuş olarak tecrübeyle sabit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.