Hangi atmosfer? Pardon, Tr serveri hayatta kalma oyunu gibiydi, unutmuşum. O müzikleri duyunca anlıyorsun ki ekonomi çöküyor ve para bulmak zorundasın.Ama oyundaki müzikler fena damardan giriyor. Atmosfere sokmakta yardımcı oluyor biraz.
Hangi atmosfer? Pardon, Tr serveri hayatta kalma oyunu gibiydi, unutmuşum. O müzikleri duyunca anlıyorsun ki ekonomi çöküyor ve para bulmak zorundasın.Ama oyundaki müzikler fena damardan giriyor. Atmosfere sokmakta yardımcı oluyor biraz.
Evde zamanımı çok boş harcıyorum, 13 Saat oyun oynuyormuşum. Azaltmalıyım diye düşündüm Bi oyunda 3 Senede 13K saat yapmışım.Hangi atmosfer? Pardon, Tr serveri hayatta kalma oyunu gibiydi, unutmuşum. O müzikleri duyunca anlıyorsun ki ekonomi çöküyor ve para bulmak zorundasın.![]()
![]()
Biraz daha küçük şeyler ama sağlam işler yap. Yaptığın işleri de forumda bol bol paylaş, buradaki güzel insanlar seni destekleyip iyi yerlere gelmende yardımcı olacaktır, inanıyorum.Evde zamanımı çok boş harcıyorum, 13 Saat oyun oynuyormuşum. Azaltmalıyım diye düşündüm Bi oyunda 3 Senede 13K saat yapmışım.
Biraz daha küçük şeyler ama sağlam işler yap. Yaptığın işleri de forumda bol bol paylaş, buradaki güzel insanlar seni destekleyip iyi yerlere gelmende yardımcı olacaktır, inanıyorum.
zafermurat.itch.io
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.