Yapılan edit iyi mi?

Daha yeniyim, bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirler, bu sayede bende gelişmiş olurum. Sizde sevap kazanırsınız 😀
After Effects 2024 kullanıyorum.
Kullandığım puglinler.
Bcc cuantuum.
Bcc shapire.
Twixtor Pro.
Twitch.
Red magic.
Bu kaç tane daha var ama adını unuttum.
Sistem bu.
GTX 1050 Gaming X 2 GB.
R3 1200.
ASUS Prime'a 320 m-F
8 GB RAM.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yazı fontu kötü ve şarkı çok sıradan.Onun dışında elinize sağlık.

@alpermen en son böyle bir edit yapmistim hocam futbol hesabim için.

Aralarından an çok bunu beğendim ve sen genel olarak shake ve CC kullanıyorsun yazı fontu iyi.

Hocam yazı fontu kötü ve şarkı çok sıradan. Onun dışında elinize sağlık.

Öneri var mı?

Bu arada şunu söyleyebilirim topaz kullanamıyorum çünkü PC'ye internet bağlı değildir bunun nedeni ailem PC'ye internet bağlantısında internet yavaşlıyor diyor.

Aralarından an çok bunu beğendim ve sen genel olarak shake ve CC kullanıyorsun yazı fontu iyi.

Öneri var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
yakışır bu phonk edite. Bayağı sevdiğim bi' phonktur.

yakışır bu phonk edite. Bayağı sevdiğim bi' phonktur.

Buna ne editi iyi gider sana söz bidahikine onu yapacağım.

Hocam oyun karakterine edit yapmanızı isteyecektim de vazgeçtim baya uğraştırıcı olur :D Bu şarkıya en idealinden bi’ Gustavo Fring editi yakışır madem :D

Video bulmak değil, oyunun farklı farklı sonları var. O yüzden diyorum. Detroit Become Human Connor karakterine edit diyecektim. Yapabilir misiniz meraklandırıcı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı