Yapılan edit iyi mi?

ya preset atıyorum mesela içinde twitch olan bir preset bi 2 saniye bekliyor sonra ae çöküyor. He bide twitchin yanında ünlem işareti çıkıyor

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-18 161324.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-18 161324.png
    396 KB · Görüntüleme: 17
Ya preset atıyorum mesela içinde Twitch olan bir preset bir 2 saniye bekliyor sonra AE çöküyor. He bir de Twitch'in yanında ünlem işareti çıkıyor.

O ünlem işareti Twitch'in eski olduğu için fazla optimize olamayacağını ifade eder ama bu sıkıntı değil bende de oluyor. Çokmesini çözmek için başka bir proje açın ve onda da çöküyor mu diye bakın eğer cökme yine olursa daha yeni bir sürümünü yükleyin bulamasan bana ulaş.

O ünlem işareti Twitch'in eski olduğu için fazla optimize olamayacağını ifade eder ama bu sıkıntı değil bende de oluyor. Çokmesini çözmek için başka bir proje açın ve onda da çöküyor mu diye bakın eğer cökme yine olursa daha yeni bir sürümünü yükleyin bulamasan bana ulaş.
Çöküyor her projede denedim

Atabilir misin yeni sürüm varsa

Technopat Haberler

Geri
Yukarı