Kral Twitch pluginini nasıl kurdun bende sürekli hata veriyorda.
ya preset atıyorum mesela içinde twitch olan bir preset bi 2 saniye bekliyor sonra ae çöküyor. He bide twitchin yanında ünlem işareti çıkıyorHata nedir?
Ya preset atıyorum mesela içinde Twitch olan bir preset bir 2 saniye bekliyor sonra AE çöküyor. He bir de Twitch'in yanında ünlem işareti çıkıyor.
Çöküyor her projede denedimO ünlem işareti Twitch'in eski olduğu için fazla optimize olamayacağını ifade eder ama bu sıkıntı değil bende de oluyor. Çokmesini çözmek için başka bir proje açın ve onda da çöküyor mu diye bakın eğer cökme yine olursa daha yeni bir sürümünü yükleyin bulamasan bana ulaş.
Atabilir misin yeni sürüm varsaO ünlem işareti Twitch'in eski olduğu için fazla optimize olamayacağını ifade eder ama bu sıkıntı değil bende de oluyor. Çokmesini çözmek için başka bir proje açın ve onda da çöküyor mu diye bakın eğer cökme yine olursa daha yeni bir sürümünü yükleyin bulamasan bana ulaş.
Çöküyor her projede denedim.
Atabilir misin yeni sürüm varsa.
Çıkış tarihi 2010 diyoŞu an hangi sürümü kullanıyorsun bende V7 sürümü var.
bilgisayara format atmadan önce yoktu bu sorunŞu an hangi sürümü kullanıyorsun bende V7 sürümü var.
Çıkış tarihi 2010 diyor.
Bilgisayara format atmadan önce yoktu bu sorun.
Tamam sağol446.6 KB file on MEGA bunu indir ve içindeki kurulum notu ile kur. Ama kurmadan önce diyerini sil.
plugin 64ün içindekileri mi yapıştırıyoruz yoksa klasörümü446.6 KB file on MEGA bunu indir ve içindeki kurulum notu ile kur. Ama kurmadan önce diyerini sil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.