Dostlar bir süredir çözemediğim bir problemim var anlayan biri destek olsun derdime.
Çok uzun süredir; bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000116 hatasını almaktayım. Genelde oyun sırasında ekran donuyor ve yeniden başlatmadığım sürece kendine gelmiyor. Olay kimliği 1001 hatası olarak yazıyor. İnternetteki birçok çözümü denememe rağmen hala devam ediyor ve başımın belası olmaya başladı.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
@Yahya Nuroğlu hocam nedir durum fotoğraflarda bir şey var mı? Bugün daha da artış olmaya başladı sürekli ekran donup duruyor. Bir akıcılık problemi de hissediyorum ekranda.
Biraz önce tekrar yaşadığım sorunun dump dosyası biri derdime derman olsun, bilgisayar kullanamaz oldum.
OCCT ile Power test sırasında ekran dondu, görüntü var fakat hareket yoktu. Kasa çalışmaya devam ediyordu. Yeniden başlattığımda ilk seferde ekrana görüntü gelmedi tekrar yeniden başlattığımda açabildim. Yani sorunun ana kaynağı PSU diyebilir miyiz?
OCCT ile Power test sırasında ekran dondu, görüntü var fakat hareket yoktu. Kasa çalışmaya devam ediyordu. Yeniden başlattığımda ilk seferde ekrana görüntü gelmedi tekrar yeniden başlattığımda açabildim. Yani sorunun ana kaynağı PSU diyebilir miyiz?