Yapılan hata denetimi: 0x00000116 hatası

Sorunun başka yerden olma ihtimali var mı? Şimdi PSU satın aldıktan sonra da devam etmesi halinde benzer bir olay yaşarsam maddi olarak sıkıntıya girmiş olmayayım.
İsterseniz sadece ekran kartını teste sokun OCCT ile. Önce işlemciyi sonra RAM'leri en son da ekran kartını teste sokmayı deneyin. Güç kaynağı modelini biliyorsanız buraya yazabilirseniz sorunla ilgili kafamda daha net bir fikir oluşur.

İsterseniz sadece ekran kartını teste sokun OCCT ile. Önce işlemciyi sonra RAM'leri en son da ekran kartını teste sokmayı deneyin. Güç kaynağı modelini biliyorsanız buraya yazabilirseniz sorunla ilgili kafamda daha net bir fikir oluşur.

Vaktinizi almak gibi olmasın ama bu kasanın kendi içinde gelen PSU'sunu kullanmaktayım.

CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Kasamı çok uzun zamandır kullanmaktayım, pandemi döneminde aldım diyebilirim. Şimdiye kadar bu sorunu yaşamadım. Son 6 ay içerisinde sık sık olmaya başladı. Oyunlarda ekran donmaları, yeniden başlamalar vs. gibi.
Aşırı ısınmadan da olabilir. Testler sırasında sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz?

Görsel yüklemede bir sorun vardı buradan paylaşıyorum.

TEST.rar

TEST.rar

Şunu da ek olarak belirteyim belki kafanızdaki fikire yardımcı olur. Oyun fark etmeksizin yaşadığım bir problem bu. Yani Valorant, CS2, Hogwarts, Forza hiç fark etmiyor. Belli belirsiz yaşanıyor, bazen hiç olmuyor ama genele vurduğumuzda bu sorunu 5 seferin 3'ünde yaşıyorum diyebilirim.

TEST.rar

Şunu da ek olarak belirteyim belki kafanızdaki fikire yardımcı olur. Oyun fark etmeksizin yaşadığım bir problem bu. Yani Valorant, CS2, Hogwarts, Forza hiç fark etmiyor. Belli belirsiz yaşanıyor, bazen hiç olmuyor ama genele vurduğumuzda bu sorunu 5 seferin 3'ünde yaşıyorum diyebilirim.

@Yahya Nuroğlu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı