Yapılan hata denetimi: 0x00000116 hatası

atakanbayr

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
rtx 2060 ventus oc
Anakart
b450m
İşlemci
i5 10400
Dostlar bir süredir çözemediğim bir problemim var anlayan biri destek olsun derdime.

Çok uzun süredir; bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000116 hatasını almaktayım. Genelde oyun sırasında ekran donuyor ve yeniden başlatmadığım sürece kendine gelmiyor. Olay kimliği 1001 hatası olarak yazıyor. İnternetteki birçok çözümü denememe rağmen hala devam ediyor ve başımın belası olmaya başladı.

Dump dosyası;

DumpDosya.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın.
Linkteki sürücüyü kurun.

Hocam bunu da yaptım DDU ile kaldırıp nvidiaexperience'den bu sürücüyü kurdum. Hata yine yaptıktan sonra da oldu.
Bir de RAM testi yapmayı deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tamamdır hocam, testi yapıp ekran görüntüsü yükleyeceğim.

Hocam kusura bakma biraz geç yapabildim.

@Yahya Nuroğlu hocam nedir durum fotoğraflarda bir şey var mı? Bugün daha da artış olmaya başladı sürekli ekran donup duruyor. Bir akıcılık problemi de hissediyorum ekranda.

Biraz önce tekrar yaşadığım sorunun dump dosyası biri derdime derman olsun, bilgisayar kullanamaz oldum.

071724-6921-01.rar

Dosya Ekleri

• IMG_4625.jpeg
    IMG_4625.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_4627.jpeg
    IMG_4627.jpeg
    158,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
OCCT ile Power test sırasında ekran dondu, görüntü var fakat hareket yoktu. Kasa çalışmaya devam ediyordu. Yeniden başlattığımda ilk seferde ekrana görüntü gelmedi tekrar yeniden başlattığımda açabildim. Yani sorunun ana kaynağı PSU diyebilir miyiz?

OCCT ile Power test sırasında ekran dondu, görüntü var fakat hareket yoktu. Kasa çalışmaya devam ediyordu. Yeniden başlattığımda ilk seferde ekrana görüntü gelmedi tekrar yeniden başlattığımda açabildim. Yani sorunun ana kaynağı PSU diyebilir miyiz?
Ben diyebilirim. Yeni konu açın, bütçe belirtip etiketleyin daha iyisini bulalım size.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı