Çözüldü Yapılan patch dosyası çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Daha fazla  
Life is Strange oyunun PS3 versiyonuna Türkçe yama yapıyorum. Dil dosyasını uzun uğraşlar sonunda birkaç tool ile açalabildim. Ondan sonra deneme amaçlı oyunun ilk bölümün ilk 5 dakikasını çevirdim. Ardından geri repack ettim. Her şey hoş güzel ancak yaptığım patch dosyasını PS3 de orijinal dosyayla değiştirmeme rağmen oyunda çevirdiğim bölüm hâlen İngilizce bir şekilde görünüyor. Oyunu tüm verilerini sildim. Tekrar girdim. Sistemi kapa aç yaptım. Ama sonuç yok hala çevirdiğim yer İngilizce dilinde. Bu oyun benim çevirdiğim bölümü İngilizce şekilde nasıl gösterebiliyor? Ekstra dosya falan mı var? Çevirmem gereken zaten oyunun tüm dil dosyası "COALESCED_İNT. BİN" içinde bende çeviriyi yaptım ama yok. Olmuyor delirecegim. Oyun Unreal Engine 3 ile yapılmış. Bilgisi olan var mı ekstra neyi yamalamam lazım?

Çözüm
@FehmiDogru.js yarın test 3 için hazırlarım. Umarım sorun çözülür.

@FehmiDogru.js yok çalışmadı buda çevirdiğim yüzlerce kelime halen Fransızca gözüküyor.

Güncelleme: oyun altyazı dosyalarını "ALTDATA" Klasörden alıyormuş, ordaki çevirileri yaptıktan sonra sorun çözüldü çevirdiğim metinler görünüyor.
Oyunun İngilizce dosyalarını değil de mesela Fransızca dosyalarını Türkçe'ye çevirmeyi dener misin? Biraz alakasız gibi olmuş olabilir, hiç PS3 oyunlarına yama yapmadım ancak zamanında Stardew modlarına çeviri yaparken benzer bir sorunu bu şekilde çözmüştüm.

@FehmiDogru.js yarın test 3 için hazırlarım. Umarım sorun çözülür.

@FehmiDogru.js yok çalışmadı buda çevirdiğim yüzlerce kelime halen Fransızca gözüküyor.

Güncelleme: oyun altyazı dosyalarını "ALTDATA" Klasörden alıyormuş, ordaki çevirileri yaptıktan sonra sorun çözüldü çevirdiğim metinler görünüyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı