[Yapım Aşamasında] Türkçe yama uygulama projesi v0.9-beta

Eğer uygulama yama yüklemeyi düşünürseniz uygulama için moderatör hesabı verebilirim çıktığı zaman. (Kullanmayacağımdan kastınız indirmek için olduğunu varsayıyorum.)

Ben de bunu merak ettim aslında bu yamaları programınıza eklerken izin aldınız mı? Yok beni ilgilendirdiğinden sormuyorum sonradan yapımcılarıyla problem yaşarsınız belki.

Hocam tahmini ne zaman çıkar?

Peki sizi böyle bir şey yapmaya iten neydi zaten kolayca yamalara ulaşabiliyoruz yani demek istediğim ne fark olacak?
Kolayca ulaşılabiliyor ancak ne olduğu pek belli değil çoğunun. Hobi projesi olarak yaptım.

Ben de bunu merak ettim aslında bu yamaları programınıza eklerken izin aldınız mı? Yok beni ilgilendirdiğinden sormuyorum sonradan yapımcılarıyla problem yaşarsınız belki.
Önce eski olanları ekleyeceğim. Animus'un yamaları gibi, DSR vs. Sonrasında ise grup yetkilileri ile görüşüp izin alacağım sırayla. Bir tane de e-posta adresi ekleyeceğim yama sahibi orada olmasını istemiyorsa mail atıp sildirebilecek.

(Şu an uygulamada olanların içinde veri yok. Çoğu Türkçe olan oyunlar zaten.)

Dikkatli olmanızı öneririm beni dahil etmek istediğin için teşekkürler ben almak istemem böyle sorumluluğu. Sadece forumda paylaştım diye kaç kişiyle kavga etmek zorunda kaldım yani yaptığınız ücretsiz ve çıkar amaçlı olmasa bile bazı çevirmenler çok abartılı şekilde yamalarına karşı koruyucu olabiliyorlar. Haklıdırlar haksızdırlar benim durumumda çok gereksiz tantana yapanlar oldu ama siz bir program üzerinden bunlara erişimi sağlayacağınız için kesinlikle yanlış yerlere çekecek kişiler çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…