Steam Yapmadığım şey için ban yedim

Bunlar her kimse hesabı botlarla şikayet edip topluluk banı yemeni sağlamış. Steam desteğe ticket atıp banı açtırabilirsin. Hesabınla ilgili temel bilgilere sahip olman gerekiyor.

Mobilden girince de sağ altta 3 çizgiye girin oradan en alta kaydırın destek kısmı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu yaparım da VAC için kod istiyor simdi de.

DC'den sesli de ekran açtım o hiç konuşmadı.

Hocam Discord'da ise direkt engel atın. Dolandırıcı. Discord'dan size yazan tanımadığınız(tanıdıklarınıza bile) güvenmeyin. Steam gibi veya herhangi başka bir platform için hiçbir yetkili size DC'den ulaşmaz.

Destek kısmından nereleri seçeceğim yardımcı olur musunuz?
Yardıma girin. Steam topluluğu seçin. Orada olmayan bir sorun şeklinde bir seçenek var onu seçin. En alttan steam destek ile iletişime geçin ve derdinizi oraya yazın 1-2 güne size mailden de haber gelir ulaşırlar. Şifrelerinizi yenileyin, iki aşamalı korumayı aktifleştirin ve garip subuk linklere tıklamayın.

DC'den sesli de ekran açtım o hiç konuşmadı.
Bak o adam dolandırcı diyoruz sen gitmişsin adamla hala konuşuyorsun. Hesabını çalınca hesabım çalındı yardım edin diye konu açma o zaman. Steam Discord'dan sizle iletişime geçmez diye kaç kişi yazmış sen hala adamla konuşuyorsun. Direkt şifreyi verde adam zorlanmasın.

E nasıl ban atabiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…