Saçma bi linke girmişsinizdir bulmuştur sizi hocam belli olmaz. Kapınıza biri gelip suç işlediniz şu kadar para verin dese verecek misiniz hemen evi nasıl buldu diye.
Saçma bir linke girmişsinizdir bulmuştur sizi hocam belli olmaz. Kapınıza biri gelip suç işlediniz şu kadar para verin dese verecek misiniz hemen evi nasıl buldu diye.
Tamam sen adama hesabının şifresini ver her şeyini ver. İşin sonu böyle olacak. Böyle ilerlersen hesabı şimdi vermezsen başka zaman verdirtirsin sen. Özetle adam sana hesabın bilgilerini bana ver çalayım diyor.
Tamam sen adama hesabının şifresini ver her şeyini ver. İşin sonu böyle olacak. Böyle ilerlersen hesabı şimdi vermezsen başka zaman verdirtirsin sen. Özetle adam sana hesabın bilgilerini bana ver çalayım diyor.
@M. Kaany adam senden para istiyorsa basacaksın direk engeli. Yazacaksın Steam desteğe ben bu elemanla konuştum topluluk banı yedim açar mısınız diye. Hiçbir Steam yetkilisi para istemez.
Hocam sanırım bot hesaplar üzerine kendisi de dahil sizi Steam profili üzerine şikayet etmiş sanırım. Bu yüzden topluluk banı yemişsiniz. Diğer konu ise arkadaşların dediği gibi kimse senden Discord üzerinden Steam para falan istemez hesap için ayrıca neden Steam çalışan birisi discordan iletişime geçmez ki. Google'dan Steam'in kendi sitesine gidin ve desteğe yazın bu arada temel bilgileriniz lazım yazman için.