Steam Yapmadığım şey için ban yedim

Hocam harbi ban yedim adamla ile konuştuğumuz ssleri atabilirm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230724_213105_Steam.jpg
    Screenshot_20230724_213105_Steam.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 2.023
Arkadaşlar biri beni yanlışlıkla şikayet etti bana yazdı. Seni yanlışlıkla şikayet ettim diye bende k-mik adlı kişiye yazdim benden 10bin TL istediler Steam hesabımda pek bir şey yoktu sonra doğrulama için kartını aç dedi ben de açtım harcadığım için para kalmamıştı paran yok deyip ban atti, ne yapacağım?

Etmeyin hocam dolandırılmayın böyle saçma sapan yöntemlerle...

THEAmbush5 ismim, şimdi telden giremedim linke.
Hocam şunu unutmayın, Steam hesap açmak için sizden para talep etmez. Gerçek Steam linki olduğuna emin olun ve kimse ile kart bilgilerinizi paylaşmayın. Hesap bilgilerinizi de kendinize saklayın. Discord üzerinden destek vermez Steam. Steam ve discord üzerinden gelen güvenilir olmayan linklere tıklamayın.

Hocam şunu unutmayın, Steam hesap açmak için sizden para talep etmez. Gerçek Steam Link'i olduğuna emin olun ve kimse ile kart bilgilerinizi paylaşmayın. Hesap bilgilerinizi de kendinize saklayın. Discord üzerinden destek vermez Steam. Steam ve Discord üzerinden gelen güvenilir olmayan linklere tıklamayın.

Tıklamadim zaten hiçbir şey de paylaşmadım.

Hocam harbi ban yedim adamla ile konuştuğumuz ssleri atabilirm.

Hesabınız uygunsuz bir topluluk hareketi yapmış, bundan ban yemişsiniz. Steam yetkilileri hariç hiç kimse sizi Steam'den banlayamaz. Profilinizi artık düzenleyemez ve toplulukta herhangi bir şey paylaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı