Linke falan tıklamayın hesabınızı böyle çalıyorlar zaten.THEAmbush5 ismim, şimdi telden giremedim linke.
10 bin TL at yoksa ban atçam (gerçek). İnanan kaldı mı bunlara?
Linke falan tıklamayın hesabınızı böyle çalıyorlar zaten.
Arkadaşlar biri beni yanlışlıkla şikayet etti bana yazdı. Seni yanlışlıkla şikayet ettim diye bende k-mik adlı kişiye yazdim benden 10bin TL istediler Steam hesabımda pek bir şey yoktu sonra doğrulama için kartını aç dedi ben de açtım harcadığım için para kalmamıştı paran yok deyip ban atti, ne yapacağım?
Hocam şunu unutmayın, Steam hesap açmak için sizden para talep etmez. Gerçek Steam linki olduğuna emin olun ve kimse ile kart bilgilerinizi paylaşmayın. Hesap bilgilerinizi de kendinize saklayın. Discord üzerinden destek vermez Steam. Steam ve discord üzerinden gelen güvenilir olmayan linklere tıklamayın.THEAmbush5 ismim, şimdi telden giremedim linke.
Neden böyle olduğunu bilemem ama hiç kimse banı kaldıracağız 10 bin ateşlesene demez.Hocam harbi ban yedim adamla ile konuştuğumuz ssleri atabilirm.
Hocam şunu unutmayın, Steam hesap açmak için sizden para talep etmez. Gerçek Steam Link'i olduğuna emin olun ve kimse ile kart bilgilerinizi paylaşmayın. Hesap bilgilerinizi de kendinize saklayın. Discord üzerinden destek vermez Steam. Steam ve Discord üzerinden gelen güvenilir olmayan linklere tıklamayın.
Hocam harbi ban yedim adamla ile konuştuğumuz ssleri atabilirm.
Gerçek Steam destek ile iletişime geçtiniz mi?Tıklamadim zaten hiçbir şey de paylaşmadım.
Hocam harbi ban yedim adamla ile konuştuğumuz ssleri atabilirm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.