Bence biraz daha deneme videosu gibi olmuş efektlerin birbiri ile uyumunu çok beğenmedim efekt eklemek için eklenmiş gibi onun harici genel olarak bir Flow eksikliği var bence mesela arabanın ekrana gelip değişmesi güzel fakat hem Flow'u biraz kötü geldi hem de çok alakasız yerde gelmiş ne ritim uyuyor o sırada ne effect ile desteklemişsin gelişini biraz daha ritim ile uyacak şekilde ve Flow ayarlarını yaparak ayrıca olabildiğince geçişlerde ki pürüzleri gizlemek için shake gibi efektler ile destekleyip aynı zamanda 3D kamera hareketeri ile videoyu çok daha güzel bir hale getirebilirsin(bence) ayrıca böyle mi denir emin değilim fakat editin BPM'i ile şarkının BPM'i kesinlikle uymamış bence şarkı hareketli ve hızlı bir şarkı iken video editi biraz daha Slow, vibe edit tarzı olmuş olabildiğince tüm basslar ve Tizler'de efekt eklemelisin hepsine geçiş eklemene gerek yok fakat örneğin 1 Bass'da geçiş 1 bassta shake olacak şekilde bir ritim uygulayabilirsin tizlere de mesela flicker, ghost shake vs. Ekleyerek destekleyebilirsin tabii bunun yanında 3D kamera hareketleri ile akıcı bir video güzel olur.