Yaptığım edit nasıl olmuş?

alpermen

Hectopat
Daha fazla  
@Hoffman o abonelerin hiçbir anlamı yok zaten Shorts para kazandırmaz milyonlarca abone kazanmadığın sürece. After Effects ve Premiere Pro öğrenip harbi editör olacağım dersen onda para var ama.

Sen editör isen benim bu editim. Nasıl, daha yeni yeni alışıyorum?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
@alpermen şarkı uyumlu olmamış araya koyduğun M4 text güzel değil ve shake daha güzel bir şey tercih etmeye çalış. Diğer efektleri güzel ama. Bir de CC koy.

Camera traker yaptım ama nedense sanki kendim keyfrem koymuşum gibi duruyor neden açaba. Shake yapmaya çalışıyorum ama genellikle vuruş şeklinde olmuyor prestes varsa verebilir misiniz? CC olarak bayağı bir CC var ama hepsi bazı kısımları cennet kapısı yapıyor.

Camera traker yaptım ama nedense sanki kendim keyfrem koymuşum gibi duruyor neden açaba. Shake yapmaya çalışıyorum ama genellikle vuruş şeklinde olmuyor prestes varsa verebilir misiniz? CC olarak bayağı bir CC var ama hepsi bazı kısımları cennet kapısı yapıyor.

Başka bir editi alıp arkaya şarkı ekleyip biraz shake atmışsın gibi olmuş, editin hepsi sana mı ait?

Müziğin Kick-bass yerleriyle geçişler oturmamış bence, hep aynı Shake'i kullanmışsın bir de galiba YouTube vs de Free shake bulabilirsin. Hangi programı kullanıyosun?

After Effects. Bu arada After Effects 2024'ü.
Bu sistemle kullanıyorum bilginiz olsun.
GTX 1050 Gaming X 2g.
R3 1200.
ASUS Prime A320M-F

Bu efektlerin arasındaki cold CC bu CC mi
Eyer o ise Allah razı olsun
O değil ise yine de Allah razı olsun.

Bence biraz daha deneme videosu gibi olmuş efektlerin birbiri ile uyumunu çok beğenmedim efekt eklemek için eklenmiş gibi onun harici genel olarak bir Flow eksikliği var bence mesela arabanın ekrana gelip değişmesi güzel fakat hem Flow'u biraz kötü geldi hem de çok alakasız yerde gelmiş ne ritim uyuyor o sırada ne effect ile desteklemişsin gelişini biraz daha ritim ile uyacak şekilde ve Flow ayarlarını yaparak ayrıca olabildiğince geçişlerde ki pürüzleri gizlemek için shake gibi efektler ile destekleyip aynı zamanda 3D kamera hareketeri ile videoyu çok daha güzel bir hale getirebilirsin(bence) ayrıca böyle mi denir emin değilim fakat editin BPM'i ile şarkının BPM'i kesinlikle uymamış bence şarkı hareketli ve hızlı bir şarkı iken video editi biraz daha Slow, vibe edit tarzı olmuş olabildiğince tüm basslar ve Tizler'de efekt eklemelisin hepsine geçiş eklemene gerek yok fakat örneğin 1 Bass'da geçiş 1 bassta shake olacak şekilde bir ritim uygulayabilirsin tizlere de mesela flicker, ghost shake vs. Ekleyerek destekleyebilirsin tabii bunun yanında 3D kamera hareketleri ile akıcı bir video güzel olur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı