Yaptığım edit nasıl olmuş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru. DaVinci de sizin yaptığınız tarzda efektler nasıl yapılır pek fikrim yok. İllaki yapılabilir ama bayağı uğraştırıcı olur veya eklenti kurmak gerekir. O yüzden daha çok kareler/görüntü önemli benim için.

Sonunda sen beni ben seni anladı herhalde senin bana önerin nedir?

Sonunda sen beni ben seni anladı herhalde senin bana önerin nedir?
Kimsenin yapmadığı ve alıcısı olan şeyler üret. Birşeyin karşılığı yoksa o ortam boştur, orayı sen alırsanda kralı olursun. Girişimci bakış açısı binevi.
Tabi günümüzde yeni birşey oluşturmak imkansız ama enazından çok iyi ürün çıkmamış veya çıkan ürünlerde çok çıkmamış şeylerde yürüsen iyi bir izlenim yakalarsın. Atıyorum bir şarkının editleri çoğunlukla güzel değil veya kısalar, çok tutmamış. Ozaman sen sağlamından yap ve heryere yay.

Benim sistemin 24'ü rahat açmıyor diye 21 kullanıyorum yoksa son sürüm tabii ki daha iyi. Bu arada hiç CC olmayan klipleri bulmanı öneririm.

Nereden bulurum CC olmayan kilp bulunmuyor ne yazsam cıkar ve editlere eklemem gerek ne var merak ediyorum? Benim sistem GTX 1050 R3 1200 rahat sayılmasada acıyor işte.

Kimsenin yapmadığı ve alıcısı olan şeyler üret. Bir şeyin karşılığı yoksa o ortam boştur, orayı sen alırsanda kralı olursun. Girişimci bakış açısı bir nevi.
Tabii günümüzde yeni bir şey oluşturmak imkansız ama enazından çok iyi ürün çıkmamış veya çıkan ürünlerde çok çıkmamış şeylerde yürüsen iyi bir izlenim yakalarsın. Atıyorum bir şarkının editleri çoğunlukla güzel değil veya kısalar, çok tutmamış. O zaman sen sağlamından yap ve her yere yay.

Öneri var mı? Aradğımda genelde coğu seyin editi yapılmış şu an tutan editlere baktığımda benim için 5dakikalık ama ben daha ıyı göz yoruçu efektli editler istiyorum.

Nereden bulurum CC olmayan kilp bulunmuyor ne yazsam cıkar ve editlere eklemem gerek ne var merak ediyorum? Benim sistem GTX 1050 R3 1200 rahat sayılmasada acıyor işte.
Hocam sırf bir 10 saniyelik görüntü için 30dk'lık video indirmiştim. Sizinde en temiz yönteminiz o. Maçın belli kısımlarını indirmek veya maçın iyi tarafının ekran video'sunu çekin.

Öneri var mı? Aradğımda genelde coğu seyin editi yapılmış şu an tutan editlere baktığımda benim için 5dakikalık ama ben daha ıyı göz yoruçu efektli editler istiyorum.
Önerim yok. Şuan aklıma birşey gelmedi çünkü piyasayı hiç takip etmiyorum.

Hocam sırf bir 10 saniyelik görüntü için 30Dk'lık video indirmiştim. Sizin de en temiz yönteminiz o. Maçın belli kısımlarını indirmek veya maçın iyi tarafının ekran video'sunu çekin.

Önerim yok. Şu an aklıma bir şey gelmedi çünkü piyasayı hiç takip etmiyorum.

Bir tane eklenti sayesinde video indirmek gerekmiyor.

Ben bayağı geleneksel kalmışım anlaşılan.

Olabilir. Bu arada bende bir ara DaVinci kullanmıştım zor geldiği için buraktım ama baktım bu işi ana karnında ögrenmiyorlar girdim AE şu an hala kendimi geliştiriyorum ve PC de internet yok videolerı telefon indirip PC'ye atıyorum yani işim zor.

Olabilir. Bu arada bende bir ara DaVinci kullanmıştım zor geldiği için buraktım ama baktım bu işi ana karnında ögrenmiyorlar girdim AE şu an hala kendimi geliştiriyorum ve PC de internet yok videolerı telefon indirip PC'ye atıyorum yani işim zor.
Telefonu kablo yolu ile PC'ye takarsanız direk telefonu model veya WiFi olarak kullanabilirsiniz. Tabi indirmeyi bambaşka yerden yapıyorsanız birşey diyemem.

Ben sizin gibi amaç uğruna gitmediğim için tabi pek dert etmiyorum kalitesine. Sadece izlemek istediğim bir video'yu görmeyince kendim yapıyorum. Ultrakill adlı oyundaki Gabriel karakterini Infinity şarkısı ile havalı edit yapmayı planlıyordum ama SFM kullanamadığım için yattı.

Telefonu kablo yolu ile PC'ye takarsanız direk telefonu model veya Wi-Fi olarak kullanabilirsiniz. Tabii indirmeyi bambaşka yerden yapıyorsanız bir şey diyemem.

Ben sizin gibi amaç uğruna gitmediğim için tabii pek dert etmiyorum kalitesine. Sadece izlemek istediğim bir Video'yu görmeyince kendim yapıyorum. Ultrakill adlı oyundaki gabriel karakterini Infinity şarkısı ile havalı edit yapmayı planlıyordum ama SFM kullanamadığım için yattı.

Bunu biliyorum ama ailem PC'nin interneti yavaşlattığını düşündüğü için izin vermiyor.
Banbaşka yer derken?

Bunu biliyorum ama ailem PC'nin interneti yavaşlattığını düşündüğü için izin vermiyor.
Banbaşka yer derken?
Ev dışından. Zamanında Cafe'lerde ve arkadaşlarımın evinden oyun indirip, bilgisayara atıyordum. O mantık yapıyorsunuz sandım.

Aileniz çok hatalı düşünüyor. Tabi internetiniz 5-16 mbps filansa mantıklı bir bakış açısı ama üstü ise hiçbir anlam ifade etmiyor. Sırf trafik olmasın diye "sen kullanma" diyorlar binevi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı