Yaptığım edit nasıl olmuş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev dışından. Zamanında Cafe'lerde ve arkadaşlarımın evinden oyun indirip, bilgisayara atıyordum. O mantık yapıyorsunuz sandım.

Aileniz çok hatalı düşünüyor. Tabii internetiniz 5-16 Mbps filansa mantıklı bir bakış açısı ama üstü ise hiçbir anlam ifade etmiyor. Sırf trafik olmasın diye "sen kullanma" diyorlar bir nevi.

50 Mbps ama 32 falan veriyor ve evde bir televizyon ve 8 kişi var.

50 Mbps ama 32 falan veriyor ve evde bir televizyon ve 8 kişi var.
8 kişi için mantıklı. Hali hazırda zaten herkes kullandığı için internet baya yavaş. Kişi sayısını azaltarak trafiği azaltıyorlar binevi, dediğim gibi. 2-3 kişi olsaydınız sorunsuz kullanırdınız.

8 kişi için mantıklı. Halihazırda zaten herkes kullandığı için internet bayağı yavaş. Kişi sayısını azaltarak trafiği azaltıyorlar bir nevi, dediğim gibi. 2-3 kişi olsaydınız sorunsuz kullanırdınız.

Konunun sonuna mı geldik acaba? Boz ayılı arkadaş nerede ona bir sorum daha var.
AE de hangi eklentileri kullanıyorsun ve yaptığın en göz yorucu edit neydi?
@GoDd1.

Konunun sonuna mı geldik acaba? Boz ayılı arkadaş nerede ona bir sorum daha var.
AE de hangi eklentileri kullanıyorsun ve yaptığın en göz yorucu edit neydi?
Kusuruma bakmayın konuyu değiştirdiğim için. Boz ayı olan arkadaşı etiketleyin en iyisi. İyi günler.

@alpermen Telegram veya Discord sunucularında bulacaksın klipleri. Aşağıya bırakacağım linkte bütün gerekli ekleniler var.

Bahsettiğiniz şey mask edit oluyor. Benim çok mask editlerle aram yok yaptığım tek mask edit bu o da çok iyi değil.

Birde bu var az buçuk göz yoran.

Sanki kötü ama hangisi daha iyi ise o yönden devam edeceğim.
Messi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ronaldo.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o kadar effect eklemene gerek yok biraz daha sade yap bir de CC ile shake değişmeni öneririm.

Hocam o kadar effect eklemene gerek yok biraz daha sade yap bir de CC ile shake değişmeni öneririm.

Messi edit gibi mi?
Bu.

@alpermen Telegram veya Discord sunucularında bulacaksın klipleri. Aşağıya bırakacağım linkte bütün gerekli ekleniler var.

Bahsettiğiniz şey mask edit oluyor. Benim çok mask editlerle aram yok yaptığım tek mask edit bu o da çok iyi değil.

Bir de bu var az buçuk göz yoran.

Arada mbl ne? Ve sürümü kaç 24'e uyar mı? Bende loks var ama sürümü düşük o yüzden optimizasyonu kötü.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı