Yaptığım müzik indirme programı

Laptop Uzmanı

Decapat
Daha fazla  
C# ve .NET Core ile bir müzik indirme programı yaptım. Link girmenize gerek yok. Sadece şarkı adı ve istiyorsanız sanatçı girin. İndirme tuşuna basıp kayıt yolunu seçip indirebilirsiniz. İndirme yaparken uygulama donuyor fakat indirme işlemişini yapıyor. Donmuş diye kapatmayın bekleyin lütfen. Daha geliştirme aşamasında. Dinle tuşu var fakat çalışmıyor. Dediğim gibi geliştiriyorum. Sizden isteğim tasarım konusunda geri dönüş yapmanız ve müsaitseniz masaüstünde çalıştırıp ekran görüntüsü atmanız. Hata veriyorsa hataların görüntüsünü atmanız. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Sadece Windows'da çalışır. .NET Core gereksinimi duyar. Eğer yüklüyse sorunsuz çalışır. Eğer yüklü değilse aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Programımı aşağıdan indirebilirsiniz:
İçindeki exe dosyasını açın.

Açık kaynak kodlu mu yoksa kapalı kaynak kodlu mu?

Hocam bu dilleri nereden öğrenilebilirim. Kod yazmaya nerden girebilirim siz ne yaptınız nasıl başladınız? Kod virüs ve program yazmak istiyorum, üniversitede yazılım okumak istoyorum.Ama daha giriş yapmadım bile dillere.Anlatabilir misiniz? Lise bitene kadar en azından program yapabilmek istiyorum.
Bu

Açık kaynak kodlu mu yoksa kapalı kaynak kodlu mu?

Deneme versiyonu kodları yayınlayacağım.

Murat Yücedağ

Müzik indirmek korsana girmiyor mu? Bu da sanırım yöneticilerin işine gelmediği konulardan birisi.

Bedava dinliyebiliyorsun. Çoğaltıp yayınlamak telife giriyor ama bunun için sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…