Yaptığım oyun nasıl olmuş?

micah7775

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Unreal Engine 5 ile tek başıma bir found footage tarzı korku oyunu Alpha'sı yaptım, yapımı 1 saat sürdü. Sizce neler eklemeliyim neler yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum. (ilk defa oyun yapıyorum.)

Dosya Ekleri

• 20250121_235150.jpg
    20250121_235150.jpg
    559,7 KB · Görüntüleme: 157
  • 20250121_235135.jpg
    20250121_235135.jpg
    544,4 KB · Görüntüleme: 158
Çok aydınlık gibi etraf, pek korkutucu gözükmüyor.
Hocam oyun gündüz başlayacak kısa bir keşif bölümü olarak, o yüzden aydınlık bıraktım. Yorumunuz için teşekkürler.

Bu korku oyununda nasıl bir hikaye düşündünüz hocam ona göre hayalgücümü çalıştıracağım :)
Hocam bir kişi Türkiyede lanetli bir köyü keşfe çıkıp gördüklerini kayda alacak ve bunları yaparken başına gelenleri anlatacak.

Hocam oyun gündüz başlayacak kısa bir keşif bölümü olarak, o yüzden aydınlık bıraktım. Yorumunuz için teşekkürler.

Hocam bir kişi Türkiye'de lanetli bir köyü keşfe çıkıp gördüklerini kayda alacak ve bunları yaparken başına gelenleri anlatacak.

Keşfederken karanlık çöksün ve bu bölgede geceyi geçirmeye çalışsınlar hocam 5-6 arkadaş gitsinler ve sadece 1-2 kişi dönsün.

Ekstra olarak yağmur ekleyebilirsin.

Keşfederken karanlık çöksün ve bu bölgede geceyi geçirmeye çalışsınlar hocam 5-6 arkadaş gitsinler ve sadece 1-2 kişi dönsün.

Ekstra olarak yağmur ekleyebilirsin.
Mantıklî geldi hocam çok teşekkür ederim tavsiyeniz için, yağmur konusunu bende düşündüm ama anlamsız şekilde şuan bile fanlar çok hızlı çalışıyor, denemeye cesaret edemiyorum 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı