Yaptığım şarkı nasıl olmuş?

YKGK

Kilopat
Öncellikle herkese merhaba yeni bir şarkı çıkarttım ve ilk şarkıma göre gayet geliştiğime inanıyorum sizin de yorumlarınız benim için çok değerli şimdiden sağ olun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncellikle herkese merhaba yeni bir şarkı çıkarttım ve ilk şarkıma göre gayet geliştiğime inanıyorum sizin de yorumlarınız benim için çok değerli şimdiden sağ olun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ara sözler biraz daha düzenlense olucak olucak. Sondaki artık parlama mı desem patlamamı o kısım güzel oturmuş sanki. Nice parçalara kardeşim.

Nakaratlarda "yok" kelimesinin arasında kalan sözlerde sesin biraz altta kalmış. "Yok" sesi birden çıkınca tuhaf oluyor ama basit, fark edilmeyecek bir şey. Öncekine göre çok gelişmişsin. Sesine, emeğine sağlık 👍

Hepsini tekmi yaptın bravo.

Her şeyi bana ait yani tek yaptım.
Güzel olmuş, ağzına sağlık. Favoriler listeme ekledim. Okula giderken dinlerim artık :D

Teşekkürler.
Nakaratlarda "yok" kelimesinin arasında kalan sözlerde sesin biraz altta kalmış. "yok" sesi birden çıkınca tuhaf oluyor ama basit, fark edilmeyecek bir şey. Öncekine göre çok gelişmişsin. Sesine, emeğine sağlık 👍

Çok sağ oll.
Gayet güzel olmuş emeklerine sağlık. Başarılarının devamını dilerim.

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı